[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 23 , 宇宙06

583 回覆
7 Like 0 Dislike
唔怪得咁有信心三隻一set

想要lv1

今個月出,Btw見街未?
準備狗衝去買

訂左
BTW見日本tamashii話25/3出

香港應該差唔時間會有

佢地會有散賣版 只係綑綁版早一個月出同多個地台咁解
又可以比較下中期型態登場回
W Fang Joker
OOO Tajadol Combo
Fourze Magnet States
Wizard All Dragon
鎧武 Kachidoki Arms
Drive Type Formula
Ghost Grateful Damashii
Ex-Aid Maximum Gamer Lv.99

最虛應該係Grateful

最好係咪鎧武同OOO

鎧武從天而降變身+rambo式突襲

OOO當時配埋首time judge all好正

ANKH真係好正,一睇果陣覺得佢好似細個係TBB睇果套超星艦隊個人,點知真係佢
過左咁耐個樣都冇咩點變

老豆魂型好多

冬KONG

雖然GHOST 真係好爛
但真係不得不承認首歌幾正 歌詞又有意思
我們思故我們在

係咩?
我覺得好撚難聽喎

GHOST係我睇咗咁多年唯一會飛OP既拉打
只係有劇場版畫面先會聽十幾秒

可能大家口味唔同
我成套GHOST 都反
但幾欣賞佢首OP
不過OP 畫面就真係好撚柒 好似亂剪一通咁
完全唔連貫 配合唔到首歌

有冇人覺得ghost成個op都好低清feel
由其是一開頭飛個段

但係講最有印像一定係賣雞的小攤

老豆魂型好多

冬KONG

我們思故我們在

係咩?
我覺得好撚難聽喎

可能大家口味唔同
我成套GHOST 都反
但幾欣賞佢首OP

由其是一開頭飛個段

歌好聽,畫面低質
我係因為歌先去睇ghost,
點知睇到23之後就無睇落去

有無人有發現呢隻野係開頭個幾隻Bugster既合體

我一直覺得呢隻野好似舊屎

好似肉丸

好似肉丸

又可以比較下中期型態登場回
W Fang Joker
OOO Tajadol Combo
Fourze Magnet States
Wizard All Dragon
鎧武 Kachidoki Arms
Drive Type Formula
Ghost Grateful Damashii
Ex-Aid Maximum Gamer Lv.99

最虛應該係Grateful

最好係咪鎧武同OOO

鎧武從天而降變身+rambo式突襲

OOO當時配埋首time judge all好正

ANKH真係好正,一睇果陣覺得佢好似細個係TBB睇果套超星艦隊個人,點知真係佢
過左咁耐個樣都冇咩點變

頭排j2翻做交響情人夢 發現佢有份做特別篇

老豆魂型好多

冬KONG

我們思故我們在

係咩?
我覺得好撚難聽喎

可能大家口味唔同
我成套GHOST 都反
但幾欣賞佢首OP

由其是一開頭飛個段

歌好聽,畫面低質

認同上面話飛個段唔掂
第二、三集見到主角飛落黎個鳩樣已經好想飛走
首歌我都覺得唔好聽

老豆魂型好多

冬KONG

我們思故我們在

係咩?
我覺得好撚難聽喎

可能大家口味唔同
我成套GHOST 都反
但幾欣賞佢首OP

由其是一開頭飛個段

歌好聽,畫面低質

認同上面話飛個段唔掂
第二、三集見到主角飛落黎個鳩樣已經好想飛走
首歌我都覺得唔好聽

仲要飛成十幾秒

好似肉丸

美綠波波

好似肉丸

美綠波波

肉丸,因為d兵係火雞頭

睇Exaid會肚餓
睇Exaid會肚餓

2017年新拉打?

2017年新拉打?

等睇有人話唔係拉打,造形柒之類

2017年新拉打?

信長?
呢個都接受到

2017年新拉打?

信長?
呢個都接受到

未證實 但我覺得好好笑
造型柒多數劇情好,劇情好你又會覺得個造型幾型,好事

2017年新拉打?

信長?
呢個都接受到

未證實 但我覺得好好笑

太正常, 唔似真

真心柒
不過咪又係愈睇愈順眼
已經睇化哂啦
去到宜家仲咪接受到4仔

2017年新拉打?

信長?
呢個都接受到

未證實 但我覺得好好笑

太正常, 唔似真

真心柒
不過咪又係愈睇愈順眼
已經睇化哂啦
去到宜家仲咪接受到4仔

又玩武士?
回顧社長做過啲乜
17年前:發現Bugster病毒,傳播畀永夢
6年前:搵財前由永夢抽取病毒
5年前:引發Zero Day,用大我測試原型卡帶
3年前:畀腰帶貴利矢
第1集前:畀腰帶飛彩
第1集:畀Bugvisor Graphite散播病毒,畀腰帶Poppy畀永夢
第2集:落場試身手,畀腰帶大我
第4集:落場測試Level 3卡帶,消滅Bugster證據
第5集:扮畀Graphite偷Level 3卡帶,打到貴利矢入廠,用永夢測試Level 3卡帶
第6集:阻止Graphite同永夢打
第7集:唔知出嚟做乜,差啲畀貴利矢揭穿
第8集:引Graphite偷原型卡帶,引貴利矢查永夢
第9集:畀未完成嘅Level 5卡帶永夢
第10集:用永夢佢哋測試Level 5卡帶
第11集:整好Level 10卡帶,自爆身分
第12集:開始收集Bugster,殺貴利矢滅口
第13集:畀實驗卡帶Parad測試,但Parad畀咗永夢
第14集:唔夠永夢打
第15集:爆永夢秘密畀大我知,畀Level 50卡帶Parad回收永夢卡帶
第16集:回收飛彩卡帶,同Parad不和
第17集:回收Level 4卡帶,殺咗隻Bugster
第18集:回收大我卡帶,整好Level 50卡帶,同Parad反面,爆永夢秘密
第19集:畀飛彩執咗Level 50卡帶
第21集:升做Level X
第22集:傳播病毒畀自己避開衛生署,爆永夢所有秘密,整爛永夢腰帶
第23集:Game Over
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞