[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 23 , 宇宙06

583 回覆
7 Like 0 Dislike
當power ranger係戰隊咁睇冇問題
但當呢套power ranger係戰隊咁睇就好on9

你係咪仲打漏左隻字
睇左幾次都唔明你想講咩

其實真係唔熟power rangers
細個係睇TVB戰隊大, 想知其他人係咩途徑接觸power rangers

香港有播過power ranger架

可能唔是我個年代
我想搵番 W 講菲利浦第一次變 Fang Joker 果套(係咪劇場版黎)?有冇巴打知邊度有得睇番

w+decade電影

細個係睇TVB戰隊大, 想知其他人係咩途徑接觸power rangers

可能唔是我個年代

Power Rangers亞視播

又係未證實 特盟睇到

又係未證實 特盟睇到

咁多年後先出The Last?

可能唔是我個年代

印象中細個4-5歲睇個 有套係賽車做主題
最記得有一集有兩個5星紅戰士 唔知係山水口

可能唔是我個年代

印象中細個4-5歲睇個 有套係賽車做主題
最記得有一集有兩個5星紅戰士 唔知做咩9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞