[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 23 , 宇宙06

583 回覆
7 Like 0 Dislike
好想快啲食熟肉
社長game over之前中既係Dangerous Zombie既病毒
會唔會比佢嘔到便當呢
如果Parad真係要殺佢,佢用手上既Bugvisor就咁射死佢都得啦

社長呃永夢果集有試過令佢自己感染病毒生Bugster
點解今集中Dangerous Zombie病毒反而會game over?
就算佢比永夢Reprogram左,最多都係變唔到身姐

對game病冇晒抗性
好似大我條女咁(好似係

太多病毒就會即場死亡啦

當初社長俾mightbros餅空卡帶parado個陣講過

係喎
唔記得添
Chronos變身者競猜遊戲
1. 社長復活
2. Graphite
3. 新社長
4. M / 永夢隻bugster
5. AI
6. Graphite: 就畀你哋見識下超越level 99既力...
社長: 本來想佔用Parad個身體,不過無所謂啦

1,機率最細
不過作為fan係唔會放棄任何細小嘅希望

漏咗貴利矢

貴利的話會係反高潮

之前都有巴打FF過會唔會出遊戲世界
有嘅話貴利可能都會出嚟

敵人係遊戲角色始終覺得會引申到去遊戲世界
依家仲要連社長都退埋場 敵人變返bugstar
我仍然相信之後會講遊戲世界

連皮套大戰都有講(True brave係遊戲世界柒彩)

我相信後期主線真係遊戲世界 所謂bugster就係遊戲世界居民

突然諗到
M會唔會係遊戲世界既永夢呢
上咗熱門

咩上左熱門
1. 社長復活
2. Graphite
3. 新社長
5. AI
6. Graphite: 就畀你哋見識下超越level 99既力...

1,機率最細

漏咗貴利矢

貴利的話會係反高潮

有嘅話貴利可能都會出嚟

我相信後期主線真係遊戲世界 所謂bugster就係遊戲世界居民

突然諗到

記得今次皮套大戰唔係高橋悠也寫
我覺得用一般bugster嘅標準睇m同永夢有d唔啱
佢係現世間bugster virus嘅母體 等於prototype入面嘅elizabeth同alex mercer咁
可能同其他人唔同

屌你笑左出聲

屌你笑左出聲

nico個動作成個scarlet witch咁
1. 社長復活
2. Graphite
3. 新社長
5. AI

1,機率最細

漏咗貴利矢

貴利的話會係反高潮

有嘅話貴利可能都會出嚟

突然諗到

好在平成generation係高橋寫+本篇有提返
粒seed好慢
粒seed好慢

屌,35%停咗
Astral Union唔係KRL字幕组】第23话度盘:http://pan.baidu.com/s/1sl758h3 密码:ijgu
如果仲有遊戲世界都好D...起碼仲有得講

而家好擔心之後果半年點算...皮套都出晒咁滯
Astral Union唔係KRL字幕组】第23话度盘:http://pan.baidu.com/s/1sl758h3 密码:ijgu

KRL出左 呢個可以收埋
1. 社長復活
2. Graphite
3. 新社長
5. AI

1,機率最細

漏咗貴利矢

貴利的話會係反高潮

有嘅話貴利可能都會出嚟

突然諗到

好在平成generation係高橋寫+本篇有提返

日本好似過左首映, Twitter有人話今次米村完全無視TV設定去寫
印象中有咩獸大陸全滅之類, 仲撈埋韓版獸電, 睇黎都係on9片

創造完美既遊戲
玩遊戲有無限嘅可能性

創造完美既遊戲
玩遊戲有無限嘅可能性

而家仲有Para-Dx Lv.99, Poppy, Chronos同無敵, 應該40集先出齊皮套?

創造完美既遊戲
玩遊戲有無限嘅可能性

而家仲有Para-Dx Lv.99, Poppy, Chronos同無敵, 應該40集先出齊皮套?

鎧武臨尾有龍玄摺蟹、邪武
Drive臨尾有Gold Drive、Chaser Mach
社長game over之前中既係Dangerous Zombie既病毒
會唔會比佢嘔到便當呢
如果Parad真係要殺佢,佢用手上既Bugvisor就咁射死佢都得啦

社長呃永夢果集有試過令佢自己感染病毒生Bugster
點解今集中Dangerous Zombie病毒反而會game over?
就算佢比永夢Reprogram左,最多都係變唔到身姐

對game病冇晒抗性
好似大我條女咁(好似係

我反而覺得係para-dx用嗰舊野比返當時社長自己嘅死亡資料
因為11集嗰時社長其實已經死硬,不過用左dangerous zombie吸左佢死亡嘅資料

創造完美既遊戲
玩遊戲有無限嘅可能性

唔係講笑
呢集睇完之後個lv99真係有種無限魂嘅感覺
點解永夢冇啦啦可以自己定個lv (99)出嚟,有種任佢講嘅感覺

創造完美既遊戲
玩遊戲有無限嘅可能性

唔係講笑
點解永夢冇啦啦可以自己定個lv (99)出嚟,有種任佢講嘅感覺

reprogramming=金手指=改晒啲數值做99
遲啲parad靠努力升上99?

創造完美既遊戲
玩遊戲有無限嘅可能性

唔係講笑

佢係bugster virus嘅母體喎
同上年ghost差好遠呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞