[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 23 , 宇宙06

583 回覆
7 Like 0 Dislike

2017年新拉打?

等睇有人話唔係拉打,造形柒之類

信長?
呢個都接受到

未證實 但我覺得好好笑

太正常, 唔似真

真心柒
不過咪又係愈睇愈順眼
已經睇化哂啦
去到宜家仲咪接受到4仔

又玩武士?

邊有咁快
回顧社長做過啲乜
17年前:發現Bugster病毒,傳播畀永夢
6年前:搵財前由永夢抽取病毒
5年前:引發Zero Day,用大我測試原型卡帶
3年前:畀腰帶貴利矢
第1集前:畀腰帶飛彩
第1集:畀Bugvisor Graphite散播病毒,畀腰帶Poppy畀永夢
第2集:落場試身手,畀腰帶大我
第4集:落場測試Level 3卡帶,消滅Bugster證據
第5集:扮畀Graphite偷Level 3卡帶,打到貴利矢入廠,用永夢測試Level 3卡帶
第6集:阻止Graphite同永夢打
第7集:唔知出嚟做乜,差啲畀貴利矢揭穿
第8集:引Graphite偷原型卡帶,引貴利矢查永夢
第9集:畀未完成嘅Level 5卡帶永夢
第10集:用永夢佢哋測試Level 5卡帶
第11集:整好Level 10卡帶,自爆身分
第12集:開始收集Bugster,殺貴利矢滅口
第13集:畀實驗卡帶Parad測試,但Parad畀咗永夢
第14集:唔夠永夢打
第15集:爆永夢秘密畀大我知,畀Level 50卡帶Parad回收永夢卡帶
第16集:回收飛彩卡帶,同Parad不和
第17集:回收Level 4卡帶,殺咗隻Bugster
第18集:回收大我卡帶,整好Level 50卡帶,同Parad反面,爆永夢秘密
第19集:畀飛彩執咗Level 50卡帶
第21集:升做Level X
第22集:傳播病毒畀自己避開衛生署,爆永夢所有秘密,整爛永夢腰帶
第23集:Game Over

衛生署
留明等睇個list會竹係3x集更新
衛生署
留明等睇個list會竹係3x集更新

衛生省
始終唔明社長做呢幾樣嘢做咩
第5集:扮畀Graphite偷Level 3卡帶
第7集:唔知出嚟做乜,差啲畀貴利矢揭穿
第8集:引貴利矢查永夢
有無人發現EX-AID用全龍係有LV1塊臉, 而SNIPE同BRAVE用係無?
有無人發現EX-AID用全龍係有LV1塊臉, 而SNIPE同BRAVE用係無?

上個post有人講過

上個post有人講過

諗諗下覺得奇奇怪怪 以為佢改皮套 但係SHF又係出返有塊臉架喎隻EX-AID

上個post有人講過

諗諗下覺得奇奇怪怪 以為佢改皮套 但係SHF又係出返有塊臉架喎隻EX-AID

疑似SNIPE同BRAVE塊臉塞唔入全龍
所以整塊背脊遮住
九連者 蝎子成個佐助咁
長期係出面出任務

驟眼睇其他都唔差
等睇老屎忽/忽然拉打迷屌9新拉打

驟眼睇其他都唔差

往年個flow係
商標註冊>
知道叫咩名>
各方流出(鳩估) 造型>
流出一個無人見過既官方造型

好少咁飛法見到design圖先 多數流

驟眼睇其他都唔差

往年個flow係
商標註冊>
知道叫咩名>

而家exaid得二十集,通常咁早都係流嘢
Btw個設計咁王道咁正路都似係流

驟眼睇其他都唔差

往年個flow係
商標註冊>
知道叫咩名>

劇情推進似已經40集

驟眼睇其他都唔差

往年個flow係
商標註冊>
知道叫咩名>

劇情推進似已經40集

大家準備好下年食屎未?

驟眼睇其他都唔差

往年個flow係
商標註冊>
知道叫咩名>

流料啦
我記得唔知係drive定鎧武流出前
有張圖係一個畫家拉打,用畫盤變身
最後都係流料,通常堅料都要等到5,6月
睇Exaid會肚餓

啜啜 burger

2017年新拉打?

信長?
呢個都接受到

同武藏魂crossover

2017年新拉打?

信長?
呢個都接受到

廢案

2017年新拉打?

信長?
呢個都接受到

廢案

睇Exaid會肚餓

啜啜 burger

聲效好柒
ghost其實造形靚過ex-aid
ex-aid我覺得得牛魔王 gemn zombie係型
ghost 係我魂 好柒
鬥魂 specter 胡廸尼 necron都係好撚正
ghost其實造形靚過ex-aid
ex-aid我覺得得牛魔王 gemn zombie係型
ghost 係我魂 好柒
鬥魂 specter 胡廸尼 necron都係好撚正

我魂柒過exaid
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞