[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 23 , 宇宙06

583 回覆
7 Like 0 Dislike
菲利蒲真係勤力到爆
咩job都接,遲啲仲撈埋唱歌
ghost其實造形靚過ex-aid
ex-aid我覺得得牛魔王 gemn zombie係型
ghost 係我魂 好柒
鬥魂 specter 胡廸尼 necron都係好撚正

如果齋講造型我個人覺得kiva入面個個saga 好型
睇Exaid會肚餓

啜啜 burger

聲效好柒

重口味得嚟幾過癮

IXA>KIVA=>SAGA
SAGA個蛇餅腰帶同伸縮捧太無厘頭

我覺得saga唯一敗北係武器唔夠霸氣

不過大技個下係幾型 兩隻手指向下劃隻怪就爆

劇場版 動物戰隊獸王者 VS 忍忍者 來自未來的訊息 from 超級戰隊 RAW
https://drive.google.com/file/d/0BxXfBrS2sIEzWm0yLXp5dXRHdlU/view
岩岩先知原來獸王者咁多集既夢奇字幕都係一個人包辦晒, 只係用夢奇個組名出
而家已經做到灰左退埋組
岩岩先知原來獸王者咁多集既夢奇字幕都係一個人包辦晒, 只係用夢奇個組名出
而家已經做到灰左退埋組

有無巴打知ins pt仲有無扭蛋zombie卡帶? 廢事白行

saga 武器好特別,可惜咩shf sic 都冇出過
而家已經做到灰左退埋組

神人
但係宜家夢奇係唔係好似就執
而家已經做到灰左退埋組

神人

佢執就無字幕組做超人
而家已經做到灰左退埋組

神人

佢執就無字幕組做超人

睇返佢微博好似係組入面有人想做先做
而唔係成組人一齊決定 夢奇呢個名都係掛名黎
而家已經做到灰左退埋組

神人

佢執就無字幕組做超人

睇返佢微博好似係組入面有人想做先做
而唔係成組人一齊決定 夢奇呢個名都係掛名黎

係咪啲老屎忽話咩超人唔係咁,唔幫手做字幕啊?
Lazer係魂限

8月 魂 Shop 限定 SHF 幪面超人電單車 Lazer Bike Gamer Lv.2
菲利蒲真係勤力到爆
咩job都接,遲啲仲撈埋唱歌

驟眼睇其他都唔差
等睇老屎忽/忽然拉打迷屌9新拉打

往年個flow係
商標註冊>
知道叫咩名>
各方流出(鳩估) 造型>
流出一個無人見過既官方造型

好少咁飛法見到design圖先 多數流

而家exaid得二十集,通常咁早都係流嘢

劇情推進似已經40集

好撚好睇 唔知後面點 但我估都係神作

其實永夢係virus母體呢個idea都幾爆
發揮得好嘅話要成為平成最佳作真係走唔甩

中期形態呢集叫差?

我反而覺得呢集收返貴利矢嘅伏線,同埋永夢繼承左貴利矢嘅Driver,以中期形態黎講係幾驚喜

我最欣賞係就算貴利矢咁快退場
個劇情去到咁後期都仲發揮貴利矢嘅作用
貴利矢真係

agger

遺愛人間

睇到眼濕濕 變身音效又正到癲
Lazer係魂限

8月 魂 Shop 限定 SHF 幪面超人電單車 Lazer Bike Gamer Lv.2

出LV3先要
仆街 係咁loop lv max變身果段
唉搵唔到扭蛋zombie卡帶 之前唔記得左買
第25話「New game 起動!」脚本:高橋悠也、監督:中澤祥次郎
第26話「生存を賭けたplayers」脚本:高橋悠也、監督:中澤祥次郎
第27話「勝者に捧ぐlove & peace!」脚本:高橋悠也、監督:諸田敏
第28話「Identityを超えて」脚本:高橋悠也、監督:諸田敏
第29話「We’re 俺!?」脚本:高橋悠也、監督:山口恭平

高橋撐埋落去呀!!!!!!!!!!!!
第25話「New game 起動!」脚本:高橋悠也、監督:中澤祥次郎
第26話「生存を賭けたplayers」脚本:高橋悠也、監督:中澤祥次郎
第27話「勝者に捧ぐlove & peace!」脚本:高橋悠也、監督:諸田敏
第28話「Identityを超えて」脚本:高橋悠也、監督:諸田敏
第29話「We’re 俺!?」脚本:高橋悠也、監督:山口恭平

高橋撐埋落去呀!!!!!!!!!!!!

wtf we are 俺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞