[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (28)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
係囉 好似誇張得濟
冬天點算
大家點睇Spellbound呢個牌子??
我係日本雜誌見到
點解著到褸咁犀利
純粹八掛下 office 都可以著咁vintage 好正
我都可以
大家覺得Sugar cane type3 牛仔嬲值得入手嗎?
羨慕
原價未必會買
香港delstore 做代理 sale 個時同佢買過 350蚊條牛
Type 3 太多選擇,sugar cane 成日俾人覺得唔係pure cotton, 好多人覺得唔係pure cotton 就固唔係denim .

但sugar cane 又有d 特別嘅毛毛感。 睇自己鍾意。

type 3 我會買vintage levis

如果復刻type 1 or 2 會無咁公廁
想問下香港邊到有usn service shoes 買
好似呢對咁
生勾勾巴召喚!
反而我去過兩次fake alpha,兩次佢都係唔撚理我由得我自己睇
我買buddy lee佢叫我慢慢逐隻拎嚟睇
係type 3levis 平好多
我有一件係自己著咗廿幾年。
咁勁廿幾年
想問下etsy其實信唔信得過
佢原理係咪好似amazon咁?
好勁
巴打推薦邊到買好?白鯨係咪一定有?
So far 17年喺嗰度開始買嘢都未過奶嘢或者貨不對版。
Yes原理差不多,只不過專賣古著同手作嘢。
我估有,type 3 好common .... 買made in 🇺🇸 喎
唔該哂巴打
因為就咁睇左睇 某啲野仲平過ebay但又多碼 怕有伏啫
我再研究下 thx
唔好上ubuy買嘢......

https://www.ubuy.hk

啱啱今日到咗到wolverine 1000 mile
質素極差, 仲要無leather tag, 個盒又爛....
本身見官網無得直送香港,以為ubuy係代購
點知三千幾付諸流水

嘩,好似sad貨咁款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞