[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (28)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
Orslow
仲有冇其它牌子
去daychild同白鯨睇睇啦~
白鯨可能貴d同d野無咁岩新玩既人
daychild就一定有野岩你
MIJ
Prps?
我以前去白鯨又真係覺得貴啲同冇標價
而家就唔知了
Thx我再睇下
又唔係話香港mark up特別高
Daychild都唔係比較平 但我買左幾年野至少衫之類係有標價
不過聽講白鯨搬左之後係有標價
咁當然鋪有舖好嘅 至少最初去睇去望都有啲實物上下手先
NOS價真係耐人尋味 任佢賣
D有兩副nos tart一副3300 一副3800
淺色個副其實我有興趣 但3800令我冇衝動立即買
其實我同生勾勾巴你入過對鞋
你唔知正常 我直接係ig搵你買
嘩,呢兩三年間啲價升得咁快。
我買baker pants嗰時,D同W都係賣緊$780

所以我而家通常都係上網買古著雖然無實物睇,但知道自己個size嘅measurement就唔會中伏
有冇咩網推薦 我都係睇樂天
Ebay, Etsy
不過要搵好嘢嘅話 要不斷試唔同keywords,都要花啲心機搵。
喺Okayama denim入咗條momotaro 0105sp
埋單189usd
件c1 vest 鯨魚賣2.5k
eBay 170usd 仲要dead stock
我記得法工其實都貴唔少
一定係啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞