HTC 用家 9UP區 30 :究竟U11+係咪冇得更新9.0?

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
我機背都爆哂, 用緊個原廠case笠住就算. 點知咁耐都未有u13+既消息
我都唔想做勇士
因為最重要既HTC都無放落去

還我gesture
係囉,無咗升到都無意思
有無辦法加得返落去?
只係可以update啲app 因為大部分都支援緊9.0 但我地而家先有
update左之後除左覺得lag左少少外
中文字型好似有D唔同左咁
打字都好明顯唔同左
巴打裸跑?
用緊u12+ 明明部機好靚 但完全唔敢裸跑
係 連貼都無用
所以好次一跌落石屎死都知
嘩屌
咁sad
算喇都用左咁耐 我個心都已經等pixel 4
巴打裸跑?
用緊u12+ 明明部機好靚 但完全唔敢裸跑
係 連貼都無用
所以今次一跌落石屎地都知死緊
係pixel發報會前一日出更新
留得住我部機 留唔住我個心
更新下先
有無地方可以整u11 mon
htc quote 我千八蚊 cls
忽然見個post推得咁快,原來終於有update#

但係pixel 4聽日就發佈你宜家先整個update嚟有春用

佢仲要係pixel發佈前一日出
此地冇銀到一個點
我開始相信pixel冇港行係因為hTC
有更新好安慰咖啦

我要轉會pixel阿仆街htc
而家日日都mon住隔離po
更新完連登啲字細粒咗
中文字體又醜咗
口字咩事
我係咁話
htc同pixel 兩者一定揀後者
成個2018年無更新都做得出 到pixel 4聽日發怖先黎出個更新
淘寶背蓋
出左,個鏡好柒
真相可能係因為外國對香港嘅稱號為「中國香港」視香港係中國嘅一部份,而中國踢走Google後,Google有Pixel唔再當香港係獨立市場,當中國一部份去看待。台灣反而有pixel行貨
點解我無更新
更到了第一樣發現個edge sense震得好唔同,好似feel到埋啲彈弓嘅震動
但用多陣又變返原本咁,好實心嘅一下震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞