HTC 用家 9UP區 30 :究竟U11+係咪冇得更新9.0?

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
捱多陣換iphone12
我部U11都每日自動開機一次
睇怕好快死
U12個GOOGLE MAP好LAG問題似乎香港沒有解決
唔會搞嫁啦隔左咁耐
唔換iphone呀, 啲相喺曬google photo度
HTC 10用家留名
個人唔太追款換電話 都係用壞先換
HTC One X用左4年幾-->HTC10用左3年幾 除左部機粒電老化之外 其實我都覺得好夠用好㩒用....
最近心郁郁想換機 但睇落依家HTC機好似冇咩新機消息咁 唉
都叫做fans啦 用左7年幾HTC 都唔知有咩機好換
HTC 已死,有個用咗HTC 多年嘅Friend 最近由U11 轉咗二手iPhone X
唉,機都唔出,想盲目支持都唔得
Google photo 有開同步就得
iPhone 裝番google photo 就會係番晒度
Htc u11轉左iPhone 11
咁iPhone好唔好用,好怕跌爛...
Incredible S 係我第一部智能電話, 果時覺得個介面好靚, 部機外型又型仔. 可惜用左一年左右部機超熱, 辣手
好唔好用就見人見智
一間有晒配置嘅酒店
一間可以自由裝修嘅單位
睇你點睇
an機轉iphone
wts紀錄係咪會冇哂
返工 啲紀錄好重要
唔會
可以係衛信買機叫職員同你過埋
再唔係就課金用dr fone 過
IPhone轉Type C 先定HTC執先
Type c 就好
可以用舊線
爆左個 mon 同後面個指紋壞咗
知唔知邊度有得整
U11+ 無法啟動相機 用唔到閃光燈
係咪收咗皮了
有好多良心店都有做換MON嘅...
嫌官方又貴又慢可以去幫襯下

我自己去過 JR維修駅 整返粒開關掣
因為我見好似話啲紀錄會唔完整
同埋可能開wts會lag機
你有冇呢啲情況

巴打邊到見到
想請教下大家,部u11+由2018年中開始用,從未更新過,仲停留係最原始版本

呢幾個月無論係播歌定睇片,都會突然lag lag地,或者細聲甚至無聲左一兩秒後回復正常,而且一插type c線聽歌好易會斷線,行路聽歌勁無癮,係咪代表部機就快玩完?
請問有冇人U11轉會pixel 4?
pixel 4電量會唔會差過U11?
pixel 4係FHD OLED
理論上慳電過U11 2K IPS
我係pixel 4 xl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞