HTC 用家 9UP區 30 :究竟U11+係咪冇得更新9.0?

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
我個部唔知係邊到...
仲未到?
用落暫時都幾滿意 就算長開90hz 都唔係太食電 要再慢慢觀察
我用都未到
google map更新完好似順返少少
定係我錯覺
Pixel 4 XL? 本身想買Pixel 4,但續航力真係好差吓,Pixel 4 XL 又驚太大部
我直接等佢下部4a算,無左指紋同埋細電差好遠
巴打真係死忠黎
真係用落好滿意,可惜紅姨攪死自己公司
u12成為htc永遠最新既旗艦機
HTC再裁員!承諾被資遣員工2個月年終獎金,宏達電:確保未來更好發展

https://www.bnext.com.tw/article/55928/htc-layoff
全球得番3千幾名員工,仲要裁員。全球大集團變台灣中小企
仲有3千幾人咁多
電話冇人買
cosmos又貴又廢冇人買
點解仲有咁多員工

奶共下場,支那唔撚理你自己台灣國民又唔妥你
最後一個post留名
HTC M8, HTC10, HTC U11 用家
無奈之下今年轉投samsung了
U12+真係好完美,其實佢換粒855當新機再賣都已經唔少fans肯課
舊電都要加強下
想問下有無人u11+更新左an9之後打機成日無啦啦輕機定格 過一陣自動熄埋隻game
沒有
我就唔信,肯定好多人屌就真
改款已經啲人乜都屌
一路屌一路俾錢
至少我呢個真心粉唔會比
u19e有update突然彈出嚟 原來係台灣11月尾嘅update
不過都好 我report咗嗰個藍牙問題有fix到
雖然依家htc仲有人用架咩

軟體更新: 《HTC U19e 1.00.709.28 》
▶本次系統更新將會包含多項重要的改善:

1.選擇深淺色主題後,下拉選單介面無顏色變化
2.機台會自動開關機
3.藍芽耳機無法切換AAC編碼
4.無法連接上ASUS RT-AX88U路由器
5.10月份Google安全性更新
6.增強系統效能
U11喺咪有更新
後備機嚟,升咗9.0冇郁過.
開返部機有個6百幾MB o既更新檔
個安全性等級喺10月1日
版本VER: 3.30.709.2
我都係U11 轉 三叔,希望HTC 2020頭有新機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞