HTC 用家 9UP區 30 :究竟U11+係咪冇得更新9.0?

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
入去檔案搵返佢出嚟del咗佢
u11 + 有更新
你瞓左幾耐
我今日先有
點搵,咁多folder唔知係邊個
屌,知道係咩了,原來係telegram buffer啲甜嘢
都估到係
王雪紅大膽西進,卻夢碎中國。

在台灣發跡,一度揚名美國的HTC手機,却因為祖國夢大膽西進,向中國表態:「HTC是中國人的品牌」,而且在2012台灣總統大選,用記者會力挺「九二共識」,踹民進黨小英一腳。

以為如此媚共即可在中國的手機事業宏圖大發,但不到幾年王雪紅的宏達電風光不再,HTC手機市佔率從11%掉到只剩1%,被小米、華為的正牌紅軍所打趴。她的威盛當時也媚共喊出「芯在中國」,而今安在?

https://taiwansansui.pixnet.net/blog/post/460178792-%E8%A6%AA%E4%B8%AD%E5%AA%9A%E5%85%B1%E7%8E%8B%E9%9B%AA%E7%B4%85htc%E5%A4%A2%E7%A2%8E
VR係唯一出路
其他陀衰家要割了
啱啱down左個gcam ,但發覺視野比原生相機apps窄好多,呢方面有冇得處理(u11+)
預設16:9,要set
我指原生個angle wide 啲,gcam 窄咗
咁神奇,解像一樣嗎
冇野啦係我on9,唔該ching
終於有google assistant
裝到咩?playstore搵唔到
係google app
琴晚都無,今朝無啦啦有
反而我覺得倒水左
之前1245出門返工可以捱到0045返到屋企仲有2x-3x%
今日1830左右得返4x%要差電
另外一個問題上面都有講,下面條bar變得冇咁敏感,有時要㩒幾次先有反應。
可以試下入開發人員mode較動畫速度做0.5 就ok
掂,直情成部機爽左
更新完an9收音差到核爆好想死
有冇CHING 拎部HTC 比官方換電等左幾耐先有得拎,唔想等可以係邊度換電?
知唔知u11+ 爆機背可以去邊整番廠好貴
U11+ 10月4號擺低 尋日打去問 冇晒零件要等台灣運過嚟 起碼等多兩星期
唔講以為整緊火箭 換粒電竟然要等一個月

以後唔撚再用HTC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞