HTC 用家 9UP區 30 :究竟U11+係咪冇得更新9.0?

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
如果佢都出部android one嘅旗艦就會諗下。 依家行貨嚟講, 係無旗艦android one嘅機。
玩野咩, 有料個班都過曬GOOGLE, 仲買?
唔係喎, U11+ 896MB UPDATE 升完都係8.0黎喎
仲有一個update
896mB係 pre9.0
用左2GB DATA
CRY
有冇人仲用緊10仔?sot如何?
試下抬起 打直部機先double tap
雖然都係鳩下鳩下
原來琴晚我係升咗pre9.0
啱啱升完好唔慣個notification bar

然後個navigation bar低咗
其實手勢好用咩? 我反而覺得無仲好
你係9.0有手勢用咩?
U11+個update 有咩改進
會出先算
屌 升到 1.24.490.16 之後check 唔到有uodate
Hold 左係checking 轉圈個畫面
巴打們覺唔覺得9.0慳電咗
定我幻覺
因為我清咗cache
所以我分唔到係9.0定清cache影響

請問 notification bar 上面圈住嗰點係咩尼?
你個個時鐘幾靚 邊到來?

個點係講緊wifi呀 vowifi volte 唔夠位,整粒點話你知仲有嘢
原來係咁 想整走佢搞佐好耐都唔知點整走

時鐘係用 KWGT widget 整 好耐之前整落已經唔記得點整 印象中好似係 preset 野再自己 tune 少少咁
滑動鎖定畫面直接開WhatsApp有bug會開唔到
有無人都有呢個情況
Thanks God. 🙏 終於等到喇 😆 我仲以為要放棄! 我用U11+, 剛剛更新了9.0!so far so good 正在測試中...
9.0 個auto brightness 終於正常
以前坐車曬到太陽個mon 就會變到好光,拉到最喑都係好光
表情撚
update 完有冇辦法可以將個時間搬番去右邊?
啱啱update完,暫時無伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞