HTC 用家 9UP區 30 :究竟U11+係咪冇得更新9.0?

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
我買副機 都係諗3 xl/3a xl
3xl
單卡(冇得用sd card) 工作需要 要成日影相 64gb唔夠用
電唔算耐用 過熱問題 冇3.5mm頭
3a xl
冇左防塵防水 單卡(冇埋google photos unlimited backup)
電都係唔夠耐用
最主要都係工作需要 電+單卡好唔方便
配置其實我覺得都OK既...(但用耐左始終有分別 姐係唔come用)

之後4 本身我心思思諗緊第時部u11+死之後買
點知 好似冇乜改善3/3a既缺點
仲要4迫你一定要用hdr
到底條usbc to 3.5 可以壞幾多次我已經換咗4條 而家保養過咗又要晒錢買
U11轉左11pro
我原廠耳機壞鳩左
家陣用緊usbc to 3.5
唔好壞呀屌
一陣壞左把心一橫走去買sony隻無線earphones又冇千幾銀
我部u11 近排連收音都壞埋 都係想換11pro嘅話邊度出最抵
我就係把心一橫換左sony xm3
Black Friday冇乜點平 忍手冇買到
好易壞 買雜牌用唔到 之前taobao試過一隻得 但唔會再taobao
我自己鐘意聽歌 都係鐘意有線音質好D
之前用hsbc red卡買有迎新,9%再平300
2k內副機 htc係咪無選擇了

音量掣要撳下半部分
power掣就比較易撳

最大問題係成日會無神神發癲
粒電好似就打柴 係咪焗住換機
由佢啦 htc 就來執柒架啦
成個19年冇高階機出
20年執了
我Dream>Velocity>M7>M9>U12+
同感 曾經用過iphone都想回歸
我部12+打柴後都唔知可以用咩機
利申m9>iphone 8>u12+
個whatsapp好lag
有部10, 無啦啦係咁自己熄機開機
可以點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞