HTC 用家 9UP區 30 :究竟U11+係咪冇得更新9.0?

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
講到htc唔係買信仰咁
help this company
已經help唔落手
sony X5,已經有An10
唉 中哂伏 呢幾日部u11+唔知搞咩 成日都好似唔夠ram咁 勁lag
由Wildfire(2011-2013)

到M7(2013-2015)

再到M9(2015-2017)

2017嘅U11(已換電)應該係我後一部HTC機了

有無巴打一樣都係呢個evolution
冇你咁勁
不過都係m9 然後u11
同埋一個月前轉左 lg g8s
我wildfire m7 m8
跟住轉會nexus 5x
跟住回歸u11到宜家
我再早啲
hero, Nexus one, one x, butterfly, M7, M8, 10, U11
共8部
忍唔住已轉會asus
Incredible S
出走三星Note2 > LG G Pro2 > G4保養期完前燒老母板上行換完即放
U11
U12+
出年睇吓呢間公司仲想唔想人幫,無貨賣就罪大見
我由iPhone 4s > note2 >m7>m8>10仔>u11 去到上年糾結咗好耐究竟轉唔轉u12+ 但試玩過之後發覺側邊啲制好奇怪 最後忍痛轉咗xs 結果勁後悔 xs成日過熱電又倒水 後台app又經常唔夠ram 要再開,去到今時今日我仍然等緊htc新機 如果2020都冇係咪真係要放棄htc 我真係就嚟頂唔順部垃圾XShtc真係冇一部令我失望
罪大今年兩部都好吸引
e8>u11+ 讀緊書去到出黎做野
*** s2
EVO 3D
M7
10仔
U12+

冇穿冇爛應該唔會換機住
冇咩啱心水
走寶
U12+除咗壓力感應掣要適應同包容真係近乎無缺點
但U12+對住佢哋依家都唔失禮
u12+真係除咗壓力掣之外冇任何缺點又有18:9mon 效能s845又一定夠用(根本s835去到今日都仲係好夠用),加上htc sense嘅調較大家有目共睹 根本唔使懷疑效能表現至於電我就唔太清楚但好似之前有巴打話倒水過u11?
題外話 我自從上年轉咗xs開頭嗰段時間冇咗edge sense真係好唔慣
唔倒水
係更新完之後聽電話自動熄芒之後唔識自己著返要下下㩒power掣
同埋Google Map依家次次開都好lag
但個壓力掣本身概念好正,只係htc造得唔好
咁大獲 但睇佢個款有排都未有更新
熄定位就正常返冇咁方便係
今日終於跌爆咗個背
我部機由今朝8點開始就keep著77% 電,係咪就拉柴啦

終於都轉左機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞