HTC 用家 9UP區 30 :究竟U11+係咪冇得更新9.0?

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
鈴聲大細係咪一定要入setting
冇得之前咁一次過show出嚟?
應該係...
岩岩諗住打去htc問幾時拎得返部機,星期六辦公時間係九至一,但錄音竟然叫我辦公時間再打去
加上我已經冇用sense好耐
用緊nova launcher
不過最想要真係dark mode同埋security undate
再觀望多陣先
byw,睇台灣htc個討論區講到u11+升完之後咁多人投訴,點解呢到就無乜
本身部u11+ 唔知點解個鈴聲會成日自動變細聲❨條大細聲成日自動set 到得返1/6,上網揾又唔覺有其他人有哩個問題❩,本來諗住换新電話,結果升完宜家無左哩個大問題,可以慳返d 繼續捱落去
升完真係無咩問題
可能台灣個轉變左白老鼠
up 完基本冇藉口轉pixel 4 xl
鏡頭u11+ +gcam 唔差
電大唔怕倒水更加唔洗比
玻璃機身都仲未睇厭
我都係幾個月前換過電
其實都算順
巴打係咪都係2字頭既時候入手?
巴打用邊個gcam 有冇link
3千幾

換電幾錢?未換過 要點換
我都裝左, 但開app好似要load一load, 冇htc cam咁爽
我都覺
但我覺得我D電好倒水
啲電倒水就預左,始終過左咁耐粒電開始老化,但大電都可以頂到下

但pixel 4就真係倒米,無行都預左,但係電又唔夠大,粒u又唔係新,又無左指紋,焗你用face lock,最重要嘅新feature香港用唔到,價又貴,越數越無興趣
真 本身都諗住換pixel 但又貴
同埋又冇行貨 買完水貨又用唔到face id新功能
屌你google唔爭氣
可能要等到pixel 5
HTC真係好有個性
執柒左去啦
咪阻住俾藉口google唔入香港市場喇
我終於發現第一個BUG
就係EDGE SENSE 有時神神地
8.0個時係無事
依家好間唔中會點按都activate 唔到
HTC真係完全唔理手機發展AN機
呢個係台灣個部d12s
賣緊4000台幣
摺左手機淨賣VR啦
第二樣
whatsapp pop up notification 唔可以直play voice msg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞