30幾歲人做左smile激光矯視 [你問我答]

1001 回覆
396 Like 56 Dislike
唉,我好想做,都就黎30歲度數都唔定係咪痴線架
都係搵日去驗下眼問下醫生意見睇下點
佢複診費用逐次計,咁一共用左幾多錢?
thx~~~~~~
想問係養和做技術好唔好?
同埋佢驗眼,手術費,複診費用每次計,想問用咗幾多錢?thx
糾結緊係清記嗰度做定養和好,清記人話多打手同有人中伏
做過smile激光矯視嘅巴打絲打,想問下養和,清記,hk激光矯視中心邊度做好?
養和個名好似可靠同專業啲,但係唔包增進手術,驚有反彈
清記用hsbc credit card有得平,包一世增進手術,但係聽講多打手同埋有人中過伏
hk激光矯視中心上官網睇話要$28,500,加HK$800驗眼,有啲貴
好人一世平安
求做過嘅巴打絲打比下意見啦Thanks
技術我答你唔到 睇你對養和醫生信心會唔會大過出面果班
有抽醫生/揀醫生plan 你可以上官網睇
我建議養和
激光個個都只係做一次
點講到邊間好呀
做過邊一間想聽日feedback做成點
就係因為淨係做一次所以問多啲意見
可能係日日要對住電腦7個鐘到
唔係既 十年後你又加深左 咪去又做多次囉 不過無得做slime 咁解 唔夠厚

已包5次覆診。加加埋埋25000左右
2星期前養和做👍
係第一二日眼乾。
宜加睇野勁清。
醫生話我復原得好,不過佢話個度數仲未定。
建議養和
做左幾耐?依家有冇話眼乾或者啲後遺症?
喺旺角嗰間做?同埋邊個醫生👨‍⚕️
想問詳細啲話晒都係對眼做手術
清記話包終身,但做完Smile角膜都已經變薄左,都已經唔夠厚做唔到啦唔係咩
養和話包
有無人知道做完smile 幾耐可以去salon 剪髪同浸溫泉
做完兩日就飛咗,好想剪髪同浸溫泉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞