30幾歲人做左smile激光矯視 [你問我答]

1001 回覆
396 Like 56 Dislike
間間唔同,但我個人覺得碌完卡自己打上去信用卡中心做分期會抵d
想問下會唔會有野固定眼球(例如夾住眼球)?
同撐開眼皮舊野一樣?
個人意見: 我覺得呢類既手術始終有好多潛在唔清晰的風險,單憑做完後短暫時間的 你問我答 我覺得係可以參考,但若果真係要做既時候我認為問番做完有若干年份經驗既人同衡量番自己認為能夠承受的風險會好d, 始終影響一世。
身邊好多朋友都做左, 但我好驚自己做完好快又會近視返, 加上我戴con又戴得好舒服

我而家800+ 近視, 50度散光

有野撐,無野固定眼球。靠意志。不過都係廿秒嘅事
完全認同
我就係識人過千度做開刀果隻,做完幾年都無反彈所以先去做
做果日可唔可以GEL頭
我做果間比cash 平好多,直接係佢到做信用卡分期同唔分期又唔同價。對比過係打上去自己做分期抵d
不過我係比cash
做完果日唔可以洗頭 又要即使番去訓 唔gel 好d
收到
做完洗唔洗搵人接?
我唔使
都正常睇到野,但就好似去焗桑拿咁 睇野有層霧
係呀點講帶眼鏡/帶con 都唔方便㗎

不過我就係戴得舒服所以無動力做
Log-on 做緊8折
最平$169,正常款
去d 戶外運房鋪 兩舊水點都有副
記得要check 係咪uv400/偏光
糾結緊去希瑪定激光矯視中心
做完兩日,睇遠野清
近野有炫光同模模地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞