30幾歲人做左smile激光矯視 [你問我答]

1001 回覆
396 Like 56 Dislike
間野三不五時做優惠
如果角膜受過傷係咪唔駛諗
做左3年
可以話比你地知 夜晚視力差左好多
對焦速度又慢左,睇快既野好辛苦
電腦都唔可以睇咁耐 好快攰
保養好d 既202020法則
每20分鐘望番20尺外嘅野20秒
開刀定smile
問醫生
耐無上黎講下進度
做左SMILE 兩個月 養和
對眼已經十成番晒黎 無問題
對起之前望電子野耐就會右眼乾既情況都好左7788
而家望再耐D先會乾
hi 巴打
我都做完3個星期,睇近同遠野都已經幾好
眼乾就仲有小小,醫生話我本身眼都乾乾地叫我滴密d

依家長期都袋住幾枝人工淚水,一feel 到開始乾就滴。但枝人工淚水都幾潤,成日痴住晒係眼睫毛到

夜晚d 昡光好左好多,希望過多排會再好d
夜晚睇路燈 紅綠燈 光暈會慢慢收細
滴密d眼水啦巴打
有時自覺咁打下喊路濕下眼都好架
滴緊呢隻,巴打養和建議你滴邊隻?
養和比隻 淚然
我諗隻隻差唔多 人工眼水都係有少少傑傑地既感覺
其實老花做唔做得
利申 之前做過白內障手術 而家兩隻眼都有好深老花
smile
改唔到老花架喎
有無人夾諾貝爾2 人同行 20000蚊
Tg:https://t.me/fhhchfggbb
開頭幾日睇近野係差d,慢慢會好d
我做完第三四日睇遠野好清,近野無咁清

休息多d, 出街帶太鏡眼鏡

好快會好
人人康復時間唔同姐
滴 多d 人工淚水(唔係有抗生素果枝),醫生派果枝 我基本上一個鐘滴一次
做完頭果兩個星期 我連夜晚搭車都會帶太鏡眼鏡 d 車頭燈太光
有冇分期?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞