30幾歲人做左smile激光矯視 [你問我答]

1001 回覆
396 Like 56 Dislike
點解我做完重有散光
其實唔急既咪去養和囉屌
兩隻眼29000?
養和2萬5包診都唔洗啦
Google下
係香討有人話依間
準備比手術錢前 比「介紹費電話」減$500時
話查無此人 點知另一個姑娘話
喔 依個PR 黎 照做比佢啦
條友先知原來條友一直係打手
巴打做手術個日係咪拎sickleave?之後要再請幾多日假休息好啲?
利申:打算年尾做smile
我兩星期前都做左smile,養和做。價錢加加埋埋總數24000內。
暫時睇野都仲未係高清好sharp果隻,尤其係商場內,燈又多,又好光,睇野比較散。醫生話會慢慢改善。
佢話而家進步左好多
做SMILE 定LASIK 都無所謂
一個月度就會好好多
想問下有無巴打係斜視,做唔做到?好想做
你老母就盲
我做果間 微笑橋視有推介人code會平

有無bro 有?
感激

https://t.me/wildbu
我都係睇野好散
好驚
醫生話我角膜比較薄,建議我加多個「角膜膠原蛋白交聯體」$8000。即做完smile後,擦d黄色液體係眼睛上,然後就用燈曬一分鐘(沒記錯係紫外光燈),作用係加強我的角膜wo. 當然醫生都只係建議je.
我一星期後的覆診都有問醫生,我朋友之前都做過,佢話一星期後睇野已好高清,但我好似仲係朦d,有d散甘,醫生就話因為我做多個項目,所以「霧氣」係會散得慢d. 一個月後就會改善wo
擦d黄色液體係眼睛上,然後就用燈曬一分鐘(沒記錯係紫外光燈),作用係加強我的角膜wo. 當然醫生都只係建議je.

呢個係顯影黎喎

我做完SMILE 頭兩星期睇野都係濛龍D
不過都係清既
我兩星期前都做左smile,養和做。價錢加加埋埋總數24000內。
暫時睇野都仲未係高清好sharp果隻,尤其係商場內,燈又多,又好光,睇野比較散。醫生話會慢慢改善。
一個月度就會好好多
醫生話我角膜比較薄,建議我加多個「角膜膠原蛋白交聯體」$8000。即做完smile後,擦d黄色液體係眼睛上,然後就用燈曬一分鐘(沒記錯係紫外光燈),作用係加強我的角膜wo. 當然醫生都只係建議je.
我一星期後的覆診都有問醫生,我朋友之前都做過,佢話一星期後睇野已好高清,但我好似仲係朦d,有d散甘,醫生就話因為我做多個項目,所以「霧氣」係會散得慢d. 一個月後就會改善wo
擦d黄色液體係眼睛上,然後就用燈曬一分鐘(沒記錯係紫外光燈),作用係加強我的角膜wo. 當然醫生都只係建議je.

呢個係顯影黎喎
咁似顯影咁既,,
我做完SMILE 頭兩星期睇野都係濛龍D
不過都係清既

我覺得你唔好咁快擔心啦
等多個零月睇下點先啦
1星期 一個月 3個月 都仲會番去復診
兩隻眼28.5k?
冇後遺症?樓上位巴打話老左盲左會唔會後悔嘅?
我泥緊做,但上網冇乜果個醫生既評語
有近視果種
聚焦唔到咁
但抖多個零鐘忍住唔禁電話就正常返
夜晚又無野喎 係每日朝早起身就矇矇地
盡量睇少啲囉 如果要返工無得避既話都無法
收工忍手禁少啲電話 平時望下遠野 綠色植物咁
咁梗係貴啦 ching

平時一副街邊$200眼鏡都戴幾年
好人好姐走去比錢人切走自己一忽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞