30幾歲人做左smile激光矯視 [你問我答]

1001 回覆
396 Like 56 Dislike
眼科專科中心 夜晚係有少少影響
用開 Cooper vision biomedic one day 散光con 又平又舒服 戴足成日都唔會眼乾

之前戴過 moist oasys都覺得一般
要搵人接,因為你包住對眼,行上行落上車唔放便
做撚完
夜晚視力同日頭差好遠
8月到依家都係未見有改善
今日去養和做眼檢查,醫生話可以
因為斜視係眼肌肉問題,係要做另一種手術去改善
唔會影響到,不過詳細就都係要見醫生為準
有冇做功課邊位醫生好🤨🤨完全無從入手
最多人建議係張醫生同曾醫生、
但我唔好彩抽唔中⋯
偏偏遲過我黎既人就係張醫生,唉我冇咁好運⋯

今日幫我睇既係許醫生,檢查時好粗魯
驗完而家發現我眼底視網膜退化變薄,
要做激光固定變薄位置,費用要一萬
唔做怕到時穿洞更加麻煩,不過我都慶幸知道呢個問題,但就做完呢個手術要休息一個月後先可以再做smile
因為我近視深900度,所以後遺症都比其他人高,佢叫我再諗諗

好長氣,不過希望幫到你做參考
抽中左謝醫生
做完再報告
點解咁似我公司平時做開既打手文
多謝分享!我都係900度😣😣轉頭打上去約先!

深度數好似話lasik適合啲
有冇人有興趣做想夾?
希瑪 24000 2人同行
我都好想做,不過驚
係養和未搬之前做,啲護士幾正
驚乜,我做之前連滴眼藥水都怕,咪又係做左
有post到張單出黎我係打手死全家
驚都係果廿秒
我隻眼好敏感,連剪眼睫毛都會係咁斬眼,上YOUTUBE睇個手術,射完眼仲要用個夾掃9個眼角膜
會落麻醉藥水

都係唔敢做
想問下係微x做左一年既人,每次覆診佢會比幾多盒眼藥水?明明記得醫生講話會比三月份的藥水我,但d姑娘淨係比左一盒我
八月尾係養和做左,連埋咩交聯蛋白術埋單39000。而家朝早起身會睇野好似our focus 左咁,但一陣就無事

應該一早就做,而家無眼鏡好爽
有飛蚊都做得?醫生有無話會易d出事
我年幾前係呢間做都係28.5k
平左咁多!
有無人合諾貝爾2 人同行 20000蚊
Tg:https://t.me/fhhchfggbb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞