30幾歲人做左smile激光矯視 [你問我答]

1001 回覆
396 Like 56 Dislike
我幾個月前養和做SMILE, 依家一隻眼有125度, 另一隻70度, 可能我深近視做, 兩隻接近1000
係呀 不過醫生話好野黎可以防反彈
過左100度係咪已經可以做增進手術
要俾多$3000一隻眼做LASIK
度數同散光同你差唔多,巴打邊間做
七八百度近視鏡好貴㗎,加埋深散光啲鍍膜又貴一級
我配鏡起碼二千,加框坐底二千五
方便做嘢用beta memory飛機膠框就要千幾,好處唔怕走位唔怕歪,好過買乜rayban
加加埋埋一副都三千五,五六年就算框冇事都夠期要換鏡
我兩百幾度 不過呢副都係頂住先 之後想換副好少少 而家日日對住電腦隻眼好易攰
戴太陽眼鏡其實係無近視既人都要戴架。只不過平時香港人呢方面都唔注意,係做左手術先會比較注意保養
换喇 巴打 眼鏡日日帶,唔怕貴,對自己好d
帶過靚鏡片番唔到轉頭
有,不過醫生戴呢個問題都講左好耐,醫生靠眼做手術唔可以有少少差池
會啊 去埋個旅行就配 呢副係前幾日因為爛左先去zoff 因為30分鍾就拎得
但係做smile之前 就唔理月日con都要停一排先可以做?
做完90% 度數會低過100度
70%低過50度

唔過100度唔使做喇
我啊媽做左 完全唔用電腦都出返來
我電腦抽,姓郭
指定醫生貴好多
一個字"爽"
半年後視力有無小小近視?夜晚還有炫光嗎?
0度 右眼仲有小小散光
夜晚有眩光
想問多少少, 依家睇野散唔散? 日頭同夜晚睇野有無差別?
😊微笑矯視收費如下:
SMILE微笑矯視 (原價):
單眼:$14,800 👁
雙眼:$29,000 👀

參與講座後:📣
手術跟檢查同一天進行(雙眼):$28,000 ;手術跟檢查分兩天進行(雙眼):$27,000。如講座當日即時預約,可享講座價,照價再減$500 (只限一個月內之手術)。

💁‍♀💁‍♂如有朋友介紹,係付款前提供朋友姓名及電話可以即時再減$500.

我係清晰打手
18歲後 近視果啲無再增長先好去做
做咗幾多個月?夜晚有無炫光 怕光?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞