[檢討]關於蘋果live1227被私了嘅呀叔 希望大家可以保持冷靜有原則地私了

1842 回覆
2217 Like 759 Dislike
手足好記性,支持
你都真係on9都無朋友 屌你老母 尋日打拎酒樽扑人果兩個廢老都係事後證明架啦
同埋而家樓主果件都係有證明
講就同你講左你呢d柒頭仲衰過藍屍 專殺自己友
你睇下樓主個post同睇下事後先知出聲啦
你食屎啦 你個post就係圖文並茂證明我地錯唔係對家錯
到而家對家錯啦 你又廢話鳩up
屌你老母有埋圖仲係度死撐,自己柒撚咗就去叫連仔del po啦,係屋企開分化po怪前線獅鳥,跟住柒咗就話自己無分化無怪前線

你同班黑警有撚分別
你檢討下啦死阻膠
又比人圍屌
好撚慘呀你
仲話得我一個屌柒你
樓主仆街死啦開分化POST
收皮啦垃圾
柒撚左就潛啦
on鳩冇藥醫
全世界block柒佢就得
你做前線都唔信前線

咁唔齊心點贏呀仆街

老豆搵仔證實左元朗冇打錯人
https://lih.kg/1586130
推唔郁都推
無罪推定原則都應該要係行動手冊上
https://www.facebook.com/groups/447574042745438/permalink/496128431223332?sfns=mo

屌撚曬樓上班on9老母
扮可憐就要留手 ?我屌曬你地老母呀
其實我想講,就算撕紙又點?
佢唔係郁手打你,你就因為佢撕紙而打鳩佢就係你唔岩
如果你因為人地撕紙就打人
咁你等於認同你貼野佢可以打你一樣
同埋手足,如果你哋發現有私了嘅手足口罩都冇個,唔該拉開佢,啲記者拍低晒,好似葉問哥咁。。。

一係你哋開遮先開拖啦
請保持頭腦清醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞