[檢討]關於蘋果live1227被私了嘅呀叔 希望大家可以保持冷靜有原則地私了

1842 回覆
2217 Like 759 Dislike
洗唔洗報埋警等埋上庭判左有罪先"私了"?
ON9 少陣啦
核爆都唔割

【行動】【主線】 【922】【SUCK4.0】 【多圖】 【簡易式攻略目標 】
https://lih.kg/1583476

假如抗爭係戀愛
https://lih.kg/1586101
agger
難聽啲講
佢地一早已經置身事外
我都咁話,所以絕對唔可以道歉。
收皮啦樓豬
❌私了
✅為民除害
✅以武制暴
✅自衛反擊
第二下架車一開就中晒其他人
對唔住我冇心 唔係胡椒水 其他嘢
No time rude person
Blocked
最好先同佢落份詳細口供,如對方自稱有證人亦可歡迎佢約見,經過連登調查後會再以投票决定是否開拖,ok?
咁人會進化嘅,上星期無不反早行早走都無事,佢地咪會走返出嚟,問題係今日啲阿叔爆哂缸太礙眼,講真一個唔覺意打正個有心臟病死埋嘅我都唔知個運動仲點走落去
可檢討,可改善,不道歉。
垃圾仔點呀
覺得自己柒唔柒?
想唔想捐返入你老母個西?
你唔願意相信手足咪比我屌撚到你飛起

你依家係咪好唔gur好想拎返個尾彩呀?

sorry呀
唔撚得呀
因為你真係好柒
柒左唔認

聖人,屌你老母正豬閪
屌你老母 前線捱刀捱Tg
你班冚家剷走去篤灰屌前線?
我唔撚信前線好似玩gta咁亂咁打人
成日話核彈都唔割
轉個頭又屌人送頭 又問有咩用
係屋企嘆冷氣最有用啊屌
一係就提出方法改善
一係就咪撚出聲啦
一味屌我唔識咩
對家打到前線仆街
我地宜家十份一都無
你班含家拎走去指責
唔好笑撚死人啦
你地不如行最前勸下黑警黑社會放低把刀同槍啦
反正你地覺得和平係最大武器
不如試試佢啦
邊個唔驚俾人打啊,撕過嘅固然心虛,接受紅媒藍群得洗腦以為要俾人打

冇撕過嘅更驚,因為擺明俾人屈,又唔知邊個,班示威者又唔信又冇證據就信,仲未有曙光就開始自己人鬥自己人,你話驚唔驚
有證據睇到係個仆街打人先

夠未啊

自己手足俾人打到仆街又唔檢討其他人可以點去幫返佢地,自己人做嘢令個畫面唔靚就岀黎要生要生,而家做乜事啊
話認柒冇問題仲想拎尾彩真係最撚柒係你
不過想像到你谷住谷住咁
就好撚想笑
垃圾仔
比人圍屌你都唔撚明
仲想拎尾彩
收皮啦你
死弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞