[檢討]關於蘋果live1227被私了嘅呀叔 希望大家可以保持冷靜有原則地私了

1842 回覆
2217 Like 759 Dislike
香港人始終都係有種左膠血液
成日話跟梁天琦跟得太遲
但係人地都講到明抗爭有時會傷及無辜
佢會承擔所有責任 仲講到眼濕濕
中央
另一種睇法咪以後啲人去撕紙想打我地啲手足都會諗諗先 嚇到佢地唔敢亂咁去斬人
左膠撚換個講法即刻正皮多過負皮
不割,不篤,不分
前線點做由前線決定,更何況睇返因由,佢哋無做錯到
也係 說穿了 都係手足要俾人打到見血 先好反抗
大家又唔係現場。成日就係9 up
如果個個冷氣軍師都肯出黎。我諗手足同黎個運動好好多囉
仲不斷quote "不要被仇恨支配..."
將自己懦弱合理化
你班左膠快d同前線道歉
阻撚住哂
老豆搵仔證實左元朗冇打錯人
https://lih.kg/1586130
場運動係全香港人 就算勇武搞到收皮
我都唔會怪佢地一句 個結果大家都承受
你呢?你已經屌緊同路人傻仔 咁撚自私既
冇錯
老豆搵仔證實左元朗冇打錯人
https://lih.kg/1586130

唔好一黎就話要檢討好冇?
比d信心前線,佢地唔係冇腦架
你講得啱!
明顯卧底惡意打人
支持以武制暴,係唔清楚實際情況之前唔評論,希望手足儘量保持冷靜,唔好打錯人
根本就係,心態上都已經輸咗,打緊仗啊依家啲友仔醒未
係 好撚憎呢d post
前線抗爭 就算點錯相 我都唔會怪佢地
有人話前線會搞到場運動散
成班冷氣軍師搞到冇前線就真係散啦
黎d po 9up完就算啦。d咩打手 軍師 真係唔屌都唔得。打字就叻。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞