[檢討]關於蘋果live1227被私了嘅呀叔 希望大家可以保持冷靜有原則地私了

1842 回覆
2217 Like 759 Dislike
冷處理, 呢D野慢慢跟進,

係唔岩既會再蒲面,
唔需要你今日即審即判
sor
我都有份屌柒佢
佢都on99
呢度幾值得諗
當呢位巴打講既全部係事實
咁撕連儂牆加口賤既藍絲係咪就應該私了?
個陣咪一樣有藍絲暴力
咪一樣光復上水大埔打藍絲
你可以搵下新聞架
佢地支持緊個政權
又係暴政
佢咪係暴政既一部份
你會唔會話差佬打份工唔關事?
佢都係政權既一部份
藍絲暴力都係造成今日既局面既幫兇
咁仲係唔係以武制暴
你老母
全撚部人都認得個死廢老撕紙
之前有個女手足比藍絲非禮佢衝岀㴝話看非禮仲撩交打,叫人入楊屋村打過,話要吹雞打我地啲文宣組啊
你唔撚知咩事就咪撚係度話只係撕紙唔好打啦
仲要唔撚至一次啊
佢扮撚哂無辜就我地錯?我地幾多街坊幾撚無辜比狗拉啊?
醒啦阻膠
你要做既係去解釋,你幾時見到藍絲做野會屌自己人啊?斬人都話斬得好啊
依家打佢幾拳你就話自己人
你係唔撚係同路人啊

我岩岩係前面仲要比個阻膠打撚左幾野
上到㴝就有個on9係度分化
你話我嬲唔撚嬲
前線十幾廿個人都認撚得佢
如果佢聽日就吹雞,我地啲文宣女仔點算?
撕紙就唔好打?我貼紙都比人斬啦!
有道德潔癖就收皮啦,你依家係對住全世界最邪惡既組織啊
任何一個支持佢既人都係垃圾㴝架

[檢討]關於蘋果live1227被私了嘅呀叔 希望大家可以保持冷靜有原則地私了
https://lih.kg/1585828
如果真係錯咗就算啦,唔完美,但下次唔好見人講話咩就即刻走去打

至少我認同
冇錯
藍絲都係幫凶
冇人明天琦講乜咁點搞呀
係,應該

大家都以為自己係智者,指揮人應該點點點,應該咁咁咁,不如諗吓自己應該點做好件事先喇!
天琦7月封信重點係講, 唔好比仇恨遮掩理智, 行每一步都要諗, 要爭取反對自己既人支持自己。似乎大家已經當佢係condom 就真。
巴打,呵返你

呢樣野個個都要學,唔好咁情緒化,出post回post前諗多一秒
有啲說話講個個唔好受,睇嘅都唔好受,之後就會變左謾罵
你好有勇氣呀
如果佢冇動武其實又唔使打嘅
米由佢噏囉,如果佢郁手先咁解郁手
佢係明知錯都攬 就係咁先比人屌
上面有巴打話剃頭噴墨嗰啲我覺得ok
自己參透下囉
暴政同暴力本是同根生
過兩日冇人記得架啦

日日都咁多事發生 沙蛇香蕉糖我都就黎唔記得
係唔係要等比人打先還手?
唔好咁天真
你幾時見藍屍唔打人?幾時唔撩交打?
香港人忍左廿二年
仲要我忍?
不嬲都講撕一貼百
幾時變左一撕即私了......
咁大個人唔識自己分析做決定架?
定你做開狗, 聽order做野?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞