[檢討]關於蘋果live1227被私了嘅呀叔 希望大家可以保持冷靜有原則地私了

1842 回覆
2217 Like 759 Dislike
現階段需要多D information,

多D証人, 口供, 片,
TIME WILL PROVE

對呢D野, 我地都需要無罪推定,
我會假定手足唔係失去冷靜,
唔係個個前都一樣 我前夠比人屌左膠屌左成個po
如果真係咁就好
但難保下次有人惡意用
唔係話鬼唔鬼
但呢樣野係成敗關鍵
今次得一單文宣就得姐
下次幾十單 可能有大半係真
但難保有人惡意用 我認得一個人咁....
你老母
全撚部人都認得個死廢老撕紙
之前有個女手足比藍絲非禮佢衝岀㴝話看非禮仲撩交打,叫人入楊屋村打過,話要吹雞打我地啲文宣組啊
你唔撚知咩事就咪撚係度話只係撕紙唔好打啦
仲要唔撚至一次啊
佢扮撚哂無辜就我地錯?我地幾多街坊幾撚無辜比狗拉啊?
醒啦阻膠
你要做既係去解釋,你幾時見到藍絲做野會屌自己人啊?斬人都話斬得好啊
依家打佢幾拳你就話自己人
你係唔撚係同路人啊
都要打呀 係咪要等佢傷左人先郁手呀 唔打就係大愛左膠 你有咩資格討論呀 前線永遠是對的
你覺得前線唔識檢討?
等當事人出黎講先
盲撐?
個人認為有錯就要認
唔係同白衫有咩分別
佢哋自己唔識撿討
要你教?
收皮啦死左膠
屌你老母死全家
喂 我支持可以一齊檢討呀
不過你咁快屌鳩前線手足做咩?

你記住自己係睇live,而唔係上帝視覺
啱嘅
不過連登仔只不過係縮係個匿名平台所以咁極端啫
同埋連登係反送中之前又名child登
連登係場運動好重要 但唔代表佢child登嘅人同feature會冇咗 所以希望手足睇連登要思考多啲
片? 定你親眼見到
再講話私了背心佬唔o岩唔撚滿意 就自己去報警啦
有冇道歉行動?有d對唔住佢....
冷氣撚就安守本份,下次落現場攬人囉

#學你講返句不割先
推哩個留言比大家睇
我個人認為呢個post係檢討緊件事 而唔係討論緊割定唔割 只係有人為樓主 / 唔岩聽既意見 扣上「割」呢頂帽
收皮啦
左膠大愛撚死全家
唔割亦唔反對私了
但係好似冇證據指依個呀叔做過D咩
真係好驚你地打錯人呀
好擔心你地會做錯事呀
要改善呀
有證據果個就真係罪有應得 抵死
無片,唔滿認咪報警篤灰囉正義撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞