[檢討]關於蘋果live1227被私了嘅呀叔 希望大家可以保持冷靜有原則地私了

1842 回覆
2217 Like 759 Dislike
唔好用道德混為一談叫有道理,唔係講道德問題,打人冇問題,如果對方黑社會郁手先,贊成添
但而家講緊係道理,冇證據、冇搞清楚下亂打人呀先生
咪係囉,要學精
push
噴胡椒水同仆頭呢類行為好明顯係popo常規攻擊黎,係軍警正虎統治下既新社會,無差別攻擊,不公對待,濫用私刑等等都係社會需要學習既新思維,雖然有人行前左,但係好合理,對比popo合法虐待既level,仲有排追
我仲有個post講我點解當時反對衝擊,有過千正評,不如你又去睇吓?
傻閪阻膠
冇證據有咩問題,
連登仔FC兩個字就夠啦
左膠可唔可以上水
我想block哂你地
呢個真 檢討姐 無人話割

-人地攞利器/想出手 我地先還拖
-唔打頭同頸
-一路打一路講佢衰啲咩

嚴正聲明: 示威者永遠不首先使用武力
https://lih.kg/1578334
屌你老母 又檢討又檢討 咁前線唔洗做野啦 好似你咁 係屋企檢討夠啦 洗咩出去姐 依家有手足幫你做野 你老母就話鳩佢地 痴撚線
撕紙狗真係唔使動武,當然佢地一郁手就即刻打到佢仆街
原來又係民意撚
冇錯,當時我同好多人都係咁諗
我亦都唔怕承認,現時局勢證明我當時呢個諗法係錯
斬手足嗰啲咪對像囉
樓主條柒頭上水未阿,我bim撚爆你老母條屍阿
不推文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞