中大學生報選舉最黑暗一幕,請求巴打廣傳

286 回覆
16 Like 98 Dislike
樓主其實出發點係好,但作為有份投票既人黎講,想知多少少內情,咁我地下次唔會投錯票先。

而我想問大奶奶呢,你話你本土派?但又打周會長同破駢?咁其實你係知內情?可唔可以講多少少?你既回應令我覺得你可以補助樓主既證據。同埋我就麻麻本土派,作為花生友黎講,我對於你係本土派咬本土派係開心架 ,但其實你係扮本土派去咬人?莫非你又係間諜

投廢票既港豬表示唔通又有內情

本土派一定要撐周會長?
咁我係本土咪一定係陳雲忠實支持者?

利申: 我都好憎嫡系D左膠文以前喺高登成日狙擊佢哋
但用咁嘅手法去害人原來就係本土派嘅風骨?
長知識了
樓主其實出發點係好,但作為有份投票既人黎講,想知多少少內情,咁我地下次唔會投錯票先。

而我想問大奶奶呢,你話你本土派?但又打周會長同破駢?咁其實你係知內情?可唔可以講多少少?你既回應令我覺得你可以補助樓主既證據。同埋我就麻麻本土派,作為花生友黎講,我對於你係本土派咬本土派係開心架 ,但其實你係扮本土派去咬人?莫非你又係間諜

本土派一定要撐周會長?

長知識了

呢到連登啦,仲拎以前高登出黎講,而家d打手高質d好無
作為本土派
波餅唔夠票輸了應該作有本土特色嘅屌票
屌啲中大學生正一港豬、左膠
投俾左膠螢都唔投俾我哋
如果唔係佢哋咁冥頑不靈
我哋洗鬼行焦土派人過去做臥底
光復中大學生報咩

本土派一定要撐周會長?

長知識了

重選波餅仲贏到先再上嚟講嘢啦

本土派一定要撐周會長?

長知識了

呢到D打手自己醒定D

anyway不如當打和一齊退選算啦你地好西煩呀
打和! 螢俾人周到選舉舞弊咪又係仆街, 兩邊都仆街所以打和!
有啲好奇點解樓主好爆唔爆而家黎爆
螢單野判左重選又未開始
如果想破餅收皮應該等重選先爆
定係仲陸續有黎
一睇就知係戇鳩螢 比人判撚左收皮
唔忿氣挪番啲沙掉人
笑撚死

知唔知柒字點寫

左膠死全家

本土派一定要撐周會長?

長知識了

原黎巴打怕破餅贏到?
定怕型輸?
唔好on9 啦 而家兩支都唔洗旨意上到呀
作為本土派
投俾左膠螢都唔投俾我哋
如果唔係佢哋咁冥頑不靈
光復中大學生報咩

本土派?巴打係朱凱廸果隻本土?
其實而家咪幾好, 左膠柒丁上天花板, 而班本土撚又比人踢爆其身不正, 呢個moment先係組新莊既好時機

土共組新莊嘅好時機

根本學生報就可有可無 最好低投票率流選
果d垃報報就咁印風月版咪得囉
有啲好奇點解樓主好爆唔爆而家黎爆
螢單野判左重選又未開始
如果想破餅收皮應該等重選先爆
定係仲陸續有黎

證明佢做反間都唔識玩
臭閪emilia講兩句啦

掛住宣揚女性自主(姐係露波gap)唔得閒理
支持型
作為本土派
投俾左膠螢都唔投俾我哋
如果唔係佢哋咁冥頑不靈
光復中大學生報咩

收撚皮啦屌你老母
利申:hku

咪臭系
支持型

屌你老母臭閪吖
vvvv
我終於明白個耍手段上師點解咁自豪自己CU上過莊
支持型

屌你老母臭閪吖

第一次agger
有選委會架嘛 你講個啲野係真嘅咪提出動議囉 呢到又唔係中大
係我睇落 你咁有真憑實據咪學波餅咁去選委會提出動議囉
拿 佢地提出個啲 至少大部份都過晒 你班友先要即時落莊
你真係覺得自己咁岩 咁有真憑實據 咪學佢地囉係咪
上黎連登打啲危言聳聽嘅野呃啲唔知頭唔知路嘅人有咩用?
選委會發明出黎就係咁用架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞