中大學生報選舉最黑暗一幕,請求巴打廣傳

286 回覆
16 Like 98 Dislike
留名
簡單問一句,若果你係間諜,有份出賣螢,我點解要相信你?畢竟你都出賣過螢,作為支持者一定好痛恨你。依家你因為個別原因或個人原因,倒戈相向,得罪埋另一邊既人。其實你肯定一個出賣兩次既人會有值得人相信既地方?
螢?不了
哇...
即係星火上莊個陣話煥然係嫡系都係假?
周竪峰呢條友都幾撚賤,學晒共產黨啲野

第日俾佢出黎從政仲唔仆街...
簡單問一句,若果你係間諜,有份出賣螢,我點解要相信你?畢竟你都出賣過螢,作為支持者一定好痛恨你。依家你因為個別原因或個人原因,倒戈相向,得罪埋另一邊既人。其實你肯定一個出賣兩次既人會有值得人相信既地方?

因為我發現原來螢根本唔係咩左膠莊,至少有三個本土派,就算我一開始話自己第係本土派佢都畀我join。此其一。

第二,破駢做過既陰質野實在超越我想像,當初佢叫我做鬼我應承係因為破駢d人話對面d人係左膠,好多陰招,我先覺得要以毒攻毒,最後發現螢既人係on9既,個腦無政治鬥爭意識,只係想寫文同做地區野,我覺得咁仲搞人太仆街。

第三,破駢總編一直當我安全套,用完即棄,叫我一晚打個一萬字錄音稿,又要我寫勁多野。但最後日日猜忌我,驚我過檔。

所以我先過檔
樓主既然係破餅既臥底,咁爆完破餅,不如開多個post講型 d仆街野點睇?

但依家有埋錄音喎
聽返周竪峰以前喺網台啲節目
都幾肯定係佢本人黎

唔知樓主個人格係點啦,只係知周竪峰人品一定唔好
雖然搞政治就係好黑暗,但呢啲人真係唔可以容忍
打共產黨又唔見佢咁大力

原來贏選舉係會用呢啲那乍招,長見識了
收皮啦,間諜逼你地左膠勾結干預選舉公正?仲有得拗?

做打手你都算低質
星火狗落左莊就好收皮啦
究竟樓主既intention係咩?
佢係螢既人定係破餅既人?
爆支選輸既莊做咩呢?
破餅唔爆螢既話, 又有幾多人知原來螢係咁仆街?
呢幾點我都睇唔透。
點都好,螢舞弊都係事實啦,就算你爆破駢係共產黨黨員,都係要再選過㗎喇,今round打和啦屌
爆支選輸既莊做咩呢?
呢幾點我都睇唔透。

投票投邊個我無意見。但我頂唔順周會長日日打落水狗,人前扮到咁正義姐。
點都好,螢舞弊都係事實啦,就算你爆破駢係共產黨黨員,都係要再選過㗎喇,今round打和啦屌

打和應該係要係代表會過番十條八條 星火,破駢令中大蒙羞啦。
爆支選輸既莊做咩呢?
呢幾點我都睇唔透。

投票投邊個我無意見。但我頂唔順周會長日日打落水狗,人前扮到咁正義姐。

其實作為本土派,我都睇佢唔過眼...
好彩樓主爆左出黎
但睇黎黎緊連登同facebook都會有成班星火狗撲出黎

打和應該係要係代表會過番十條八條 星火,破駢令中大蒙羞啦。

型就選舉舞弊,咁破餅應該入邊條罪?不如樓主講解下
社會縮影
爆支選輸既莊做咩呢?
呢幾點我都睇唔透。

呢個agger.
但係正男兄你真係只係因為睇唔過眼先爆料? 同埋你身為雙重間諜, 究竟你幾時幫邊一邊? 我地作為外人真係睇唔透架wo
爆支選輸既莊做咩呢?
呢幾點我都睇唔透。

其實作為本土派,我都睇佢唔過眼...
好彩樓主爆左出黎
但睇黎黎緊連登同facebook都會有成班星火狗撲出黎

aggrr 留名型狗同星火狗互咬
螢當選,佢舞弊,所以落莊
如果係破駢當選,而呢單野係堅,佢又係落莊。

呀正男兄依家只不過係令兩邊都變仆街,點都係要再選過

所以呢round都係打和啦

我個人認為破餅就算無單野再選都上唔到莊,而家係兩面都上唔到莊,型又係仆街,破餅又係撚屌,不如流左學生報成支莊佢
螢係柒咗兼斷正 選委(報社現莊)落場放料俾佢哋唔放俾波餅 呢條罪(不公平選舉)係死罪
你話星火同波餅勾結 但係同選委落場係兩個層次
你可以話波餅冇政治道德 但螢係程序不公
Two wrongs do not make a right.
螢係柒咗兼斷正 選委(報社現莊)落場放料俾佢哋唔放俾波餅 呢條罪(不公平選舉)係死罪
你話星火同波餅勾結 但係同選委落場係兩個層次
你可以話波餅冇政治道德 但螢係程序不公
Two wrongs do not make a right.

咁樓主好唔公平,只係放破餅D黑材料出黎,型D野就輕輕帶過
其實樓主係咪螢派黎反滲透破餅既人

成日咩打和都幾撚煩
明明呢個post講緊星火同破駢有幾黑暗
其實可唔可以寫清楚啲發生咩事唧~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞