中大學生報選舉最黑暗一幕,請求巴打廣傳

286 回覆
16 Like 98 Dislike
聽講樓主同螢一條友出pool 所以爆大穫 堅唔堅

下,唔係掛,樓主唔係話佢睇唔過眼先再倒戈咩?竟然實情係咁

我話習近平屌左你老豆添
有證據先好講,唔需要人格謀殺樓主

我同意要證據架,所以岩先都提出一樣野就係source既問題,不過你鬧人有證據,你都無證據,會否矛盾?再次重申,你既言論好似知內情,如有請補助樓主不足,以正公道。

屌你個破餅狗露哂底咪係到扮中立啦
想笑撚死人咩

你邊度覺得我係支持破駢?證據?無證據就人格謀發我?
無人去睇證據既真實性同全面性,一味人格謀殺同屈人打手,我屌無人真心想幫樓主,個個係度私怨咬人,有心幫樓主既,知內情比證據幫樓主打走倒戈產生誠信危機個名,反而見到一班不論破駢定螢既支持者搞事玩人格謀發,屌啦,馬料水既人都唔講證據

我話習近平屌左你老豆添

我同意要證據架,所以岩先都提出一樣野就係source既問題,不過你鬧人有證據,你都無證據,會否矛盾?再次重申,你既言論好似知內情,如有請補助樓主不足,以正公道。

想笑撚死人咩

同狗講野真係浪費時間
係連登打呢啲輿論戰有撚用咩
打手死全家
https://www.facebook.com/WingCheungHK/posts/10207823754825634

講咗咁耐,呢個post嘅人睇咗呢個post未
冇見人放上黎

我話習近平屌左你老豆添

想笑撚死人咩

同狗講野真係浪費時間
係連登打呢啲輿論戰有撚用咩
打手死全家

原來睇證據講事實都要死全家做打手,本末倒置
傻仔
由頭到尾入螢罪嘅係虛假聲明
同埋選委落場踢埋一份
並唔係話老鬼幫就係罪
其他u表示
呢單野同其他院校既花生比
完全係另一個檔次
其他u表示
完全係另一個檔次

hse of cards 中大版
其他u表示
完全係另一個檔次

薄大表示 大選冇撼莊 完全冇花生食
其他u表示
完全係另一個檔次

house of cards
大學su冇咩人理 可以睇下poly
講左咁耐仲有冇貨先,樓主連人都唔見埋

poly又有花生食?
其他u表示
完全係另一個檔次

選個學生報都高人幾個層次
爆出黎有咩意義 跌低起身執返咋沙?
利申完全局外人 keep住食花生
但大家都應該睇得出張翼好識玩政治
嗱喳野當然唔會自己做
佢而家出post可以言之鑿鑿叫人cap圖challenge佢
日月可證佢無做過d陰質野
從好果方面諗就係佢就係好人
另一方面就係佢唔需要親自落手已經可以影響大局
你放任何野出黎都無可能入到佢
加上佢站係非嫡系+本土+擊殺左膠舞弊嘅不敗之地
你都係放棄把啦

更令我不解嘅係 作爲一個spy自爆究竟有乜意義
人地snowden就話用人地機密換取政治庇護
你呢?你都識講人地當你condom
仲要自爆做double spy 根本無人會再收留你
我係你就自己摺埋一二邊等見事過去算

結論係樓主以爲自己好威威有料爆
其實只係是但搵d野呻吟下 仲要痛失容身之所 悲矣
其他u表示
完全係另一個檔次

選個學生報都高人幾個層次

左翼本土大戰
兩邊都勢力錯綜複雜
話唔定呢件事過幾年會係香港既議會上演
嗱喳野當然唔會自己做
佢而家出post可以言之鑿鑿叫人cap圖challenge佢
你都係放棄把啦

agger
講真周前會長追擊瑩肯定係私怨
利申:代表
講真周前會長追擊瑩肯定係私怨
利申:代表

poly又有花生食?

支莊冧左 好似係
嗱喳野當然唔會自己做
你都係放棄把啦

agger

建議樓主日後好自為之 就咁睇d所謂“證據”完全經不起考驗
係高登同大專撐左膠。。。係咁先
螢既四個女莊員名單 (取自螢fb)

破餅個啲高質好多

其實何生你係未求愛不遂惱羞成怒咋
另一個spy係邊個黎?.?
只能講兵不厭詐

乜都放上連登
螢係柒咗兼斷正 選委(報社現莊)落場放料俾佢哋唔放俾波餅 呢條罪(不公平選舉)係死罪
你話星火同波餅勾結 但係同選委落場係兩個層次
你可以話波餅冇政治道德 但螢係程序不公
Two wrongs do not make a right.

咁樓主好唔公平,只係放破餅D黑材料出黎,型D野就輕輕帶過
其實樓主係咪螢派黎反滲透破餅既人

樓主直程冇放螢畀人爆D料出嚟添 (我撳樓主第一條link係fail嘅)
星火張翼呢條煩膠聽講將D料整成幾百頁slides呈堂 簡單D可以揾中大代表會個page有判詞

如果咁睇樓主似乎係螢派過黎既雙重間諜,不過係失敗既雙重間諜

我又唔會話佢係雙重間諜 太誅心論
但係樓主要知道做過間諜爆完一次料 又改變自己立場 其他人點信你?

大爆料唔係我做嫁,係第個做,我由頭到尾都係爆呢單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞