中大學生報選舉最黑暗一幕,請求巴打廣傳

286 回覆
16 Like 98 Dislike
簡單問一句,若果你係間諜,有份出賣螢,我點解要相信你?畢竟你都出賣過螢,作為支持者一定好痛恨你。依家你因為個別原因或個人原因,倒戈相向,得罪埋另一邊既人。其實你肯定一個出賣兩次既人會有值得人相信既地方?

但依家有埋錄音喎
聽返周竪峰以前喺網台啲節目
都幾肯定係佢本人黎

唔知樓主個人格係點啦,只係知周竪峰人品一定唔好
雖然搞政治就係好黑暗,但呢啲人真係唔可以容忍
打共產黨又唔見佢咁大力

原來贏選舉係會用呢啲那乍招,長見識了

拿,樓主人格好重要架。依家睇到既係佢兩次倒戈,除非呢位會員大奶奶呢係知內情,有份參與,否則我覺得兩次倒戈既人講野其實好難去判斷係留有一手定想主導大局。至於周先生,我覺得佢錄音好多位交代唔清楚,係咪干預呢?證據唔係好多入到。
至於羸選舉,乜螢唔係羸左咩?定我投錯票?我唔係好明你意思
做乜撚野呀
波餅又話自己本土
瑩又話自己有本土唔係左膠
邊撚個得閒睇你地黑幕
個個都係睇政綱架姐或者鳩投架姐
票就投撚完啦 你地瑩冇鳩啦又犯規
搞撚到比人dq左
依時又話波餅唔知做乜柒
好撚煩呀
認真問 樓主入咗紙告星火同破餅未
其實可唔可以寫清楚啲發生咩事唧~

但有埋錄音喎,起碼呢單幾firm

我依啲冇跟開又知少少嘅, 其實睇完都唔知到底係咩事. 我剩係識有支莊選完之後俾人話用現莊資源踢走, 然後公說公有理婆說婆有理. 咁到底兩邊講過啲咩, 有冇有心人可以詳詳細細咁list出嚟呢…
聽講樓主同螢一條友出pool 所以爆大穫 堅唔堅

花生花生

唔通係美人計
英雄自古難過....
政治從來都係咁現實同唔道德嫁啦
利申投左波餅
屌你 條柒頭對住我地班基本會員舉中指係咩玩法 抵你地柒啦

我依啲冇跟開又知少少嘅, 其實睇完都唔知到底係咩事. 我剩係識有支莊選完之後俾人話用現莊資源踢走, 然後公說公有理婆說婆有理. 咁到底兩邊講過啲咩, 有冇有心人可以詳詳細細咁list出嚟呢…

A = 嫡系/左翼/傾莊傾返黎
B = 本土/撼莊

B 由8月開始計劃 當中有星火既人幫手
B 派咗兩個人去 A 做卧底

--- 選舉 ---

B 輸咗 爆大穫
原來 A 有個group 係幾年老鬼加選委幫佢地手
審案,判咗成立

--- 選舉無效 ---

卧底(樓主)出黎爆返 B 大獲
話原來 B 都有人幫

唔通係美人計
英雄自古難過....

想問螢有邊個靚? 個撚個都豬西咁
樓主其實出發點係好,但作為有份投票既人黎講,想知多少少內情,咁我地下次唔會投錯票先。

而我想問大奶奶呢,你話你本土派?但又打周會長同破駢?咁其實你係知內情?可唔可以講多少少?你既回應令我覺得你可以補助樓主既證據。同埋我就麻麻本土派,作為花生友黎講,我對於你係本土派咬本土派係開心架 ,但其實你係扮本土派去咬人?莫非你又係間諜

唔通係美人計
英雄自古難過....

想問螢有邊個靚? 個撚個都豬西咁

巴打又唔駛咁直接
FYR:
周豎峰2月27號響自己fb post交上中大代表會既證供合集:
https://drive.google.com/open?id=0B1Zq4_7WFFmzMzdmbkdtNjN2MGs
樓主其實出發點係好,但作為有份投票既人黎講,想知多少少內情,咁我地下次唔會投錯票先。

而我想問大奶奶呢,你話你本土派?但又打周會長同破駢?咁其實你係知內情?可唔可以講多少少?你既回應令我覺得你可以補助樓主既證據。同埋我就麻麻本土派,作為花生友黎講,我對於你係本土派咬本土派係開心架 ,但其實你係扮本土派去咬人?莫非你又係間諜

投廢票既港豬表示唔通又有內情

下,唔係掛,樓主唔係話佢睇唔過眼先再倒戈咩?竟然實情係咁
唔明有臥底咁又點,照你咁講所有臥底警察線人記者都要拉去打靶?
樓主快D去代表會擊鼓鳴冤啦

嫡系係衰,但都唔夠擺間諜咁仆街喎

B = 本土/撼莊

--- 選舉 ---

B 輸咗 爆大穫
審案,判咗成立

話原來 B 都有人幫

咁但係幫B嘅應該唔會係老鬼啦, 又係咩人呢?
螢既四個女莊員名單 (取自螢fb)

B = 本土/撼莊

--- 選舉 ---

B 輸咗 爆大穫
審案,判咗成立

話原來 B 都有人幫

咁但係幫B嘅應該唔會係老鬼啦, 又係咩人呢?

樓主話係星火狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞