中大學生報選舉最黑暗一幕,請求巴打廣傳

286 回覆
16 Like 98 Dislike
呢單野簡直痴撚線
直情係中大學生會咁耐以嚟最大既選舉不公
上年星火對煥然嚟講兩邊乽做下仆街野架啦,不過大家知大家仆街咪唔會互屌黑材料囉
今年大家仆街得嚟,嫡系現莊無啦啦出嚟發聲明影響選舉,又無啦啦有嫡系人士投訴佢虛假聲明,最後互爆黑材料搞到而家戇鳩鳩咁樣,令中大學生會蒙羞

利申:代表會兩屆代表,即將連任
LM
支持型

屌你老母臭閪吖

第一次agger

屌你老母啦
Zzz
vvvv
呢單野簡直痴撚線
上年星火對煥然嚟講兩邊乽做下仆街野架啦,不過大家知大家仆街咪唔會互屌黑材料囉
今年大家仆街得嚟,嫡系現莊無啦啦出嚟發聲明影響選舉,又無啦啦有嫡系人士投訴佢虛假聲明,最後互爆黑材料搞到而家戇鳩鳩咁樣,令中大學生會蒙羞

咁你投咗咩票呀
呢單野簡直痴撚線

屌直程應該動議譴責曬成班人啦,搞鬥爭7 到出曬面,兩邊都行徑低劣,不知所謂,靠你了代表
又話咩野共青團既
學生會都唔成氣候啦 學聯解咗體 熱狗本民清收哂皮 畀哂位畀學生組織上 結果都冇乜聲氣同冇行動

咁呢啲事理嚟托柒

都話叫條臭閪emilia講兩句就算啦
學生會都唔成氣候啦 學聯解咗體 熱狗本民清收哂皮 畀哂位畀學生組織上 結果都冇乜聲氣同冇行動

咁呢啲事理嚟托柒

都話叫條臭閪emilia講兩句就算啦

係喎 條臭閪死咗去邊
呢間野算啦
呢間野算啦

打和嗎哈哈哈哈(獎門人聲)
呢間野算啦

屌你老母
其實我真係唔知晌大學學生會或者屬會嘅層面, 本土定係左翼到底分別係邊, 因為做出嚟啲嘢其實都係差唔多…
其實我真係唔知晌大學學生會或者屬會嘅層面, 本土定係左翼到底分別係邊, 因為做出嚟啲嘢其實都係差唔多…

屌你老母

你收皮吖我屌你老母閪
呢單野簡直痴撚線

咁你投咗咩票呀

邊個議案
呢單野簡直痴撚線

屌直程應該動議譴責曬成班人啦,搞鬥爭7 到出曬面,兩邊都行徑低劣,不知所謂,靠你了代表

譴咗好多個啦
其他u表示
呢單野同其他院校既花生比
完全係另一個檔次

hse of cards 中大版

薄大表示 大選冇撼莊 完全冇花生食

選個學生報都高人幾個層次

左翼本土大戰
兩邊都勢力錯綜複雜
話唔定呢件事過幾年會係香港既議會上演

一早上演左啦

周竪峰嗰種手法同青政上年立會選舉策略exact7ly一樣

就算陳雲唔係共諜都屈到佢共諜
永續基本法明明講緊永續自治,全民制憲就屈到齋永續依家套基本法

不過當然螢係上莊老鬼屬意既莊就真既
只係作為熱普城支持者對呢種競選手法反感

利申投破駢

仲有搵一大班無名無姓既網軍去抹黑
然後扮撚晒謙卑(游蕙禎就係呢種)

一撚樣

agget u

你收皮吖我屌你老母閪

幾時得閒?

你收皮吖我屌你老母閪

幾時得閒?

屌你老味 就快得

你收皮吖我屌你老母閪

幾時得閒?

屌你老味 就快得

咁等你得閒果陣先出嚟叫我收皮啦不如~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞