中大學生報選舉最黑暗一幕,請求巴打廣傳

286 回覆
16 Like 98 Dislike
vvvv
螢收皮係公權力問題,用學生報名義出聲明,選委落場幫手,比會室比影片
唔係邊個幫手問題(不過你唔認有幫手衰多條虛假聲明)
你嗰堆資料最多證明佢地手法低莊
呢張係螢比人響CU secret之後既status, 樓主都有呢張圖, 請留意紅框果句, 佢地好似其實係有承認有人幫手.......

利申:幫手派過flyers嘅義工
呢張係螢比人響CU secret之後既status, 樓主都有呢張圖, 請留意紅框果句, 佢地好似其實係有承認有人幫手.......

利申:幫手派過flyers嘅義工

講多少少喇
瑩就講過冇用過學生報任何人力物力去參選
我諗大家對人力物力既定義應該唔會好似周前會長咁傻鳩 連問人地借尿袋都要拎出黎出審既
上次代表會會議就審到縫有俾過一啲未曾公開過並用學生報名義做既訪問俾瑩喇 而縫就聲稱如果有任何基本會員問佢地拎 佢地都好樂意俾 問題就係破餅都唔知學生報有呢啲訪問 為何瑩會無故咁問縫拎呢?呢件事爆左出黎果陣其實選委四點幾果陣已經推翻左個選舉 代表會大會係開九點 所以瑩係選委既死因仲係不明

P.s 尋既瑩出左上訴書 份野同份ppt都未得閒睇

利申:非選委的代表
Btw 呢到有幾多星火 瑩 破餅既打手自己知喇
入定花生等睇型同餅繼續大戰

全部都係柒
中大豬應該繼續唔投票
hkcc lm
是撚但啦,大學學生報/編委撚有人理咩咪又係左膠戰本土
咁多心機走去玩踢爆玩hse of cards,不如入地區組織做下地區嘢好過,起碼真係做實事

班左膠同周天子玩政治真係傻的嗎行為,周天子根本係本土派最識玩政治嘅人,遲早都選立法會嫁啦,同佢鬥真係on9

利申:投波餅,純粹因為支持本土派
咁多心機走去玩踢爆玩hse of cards,不如入地區組織做下地區嘢好過,起碼真係做實事

班左膠同周天子玩政治真係傻的嗎行為,周天子根本係本土派最識玩政治嘅人,遲早都選立法會嫁啦,同佢鬥真係on9

你肯定? 周豎峰起中大都比人片鳩衝冇撚用
成班中大既左膠入曬黎
佢地蠢到永遠都唔會知道
本土莊從來都冇諗住上得成莊
而其實目的只有一個
就係令班左膠不能成功當選

不過班蠢人左膠依家個個都打曬J成地精咁開心
佢地永遠唔知依個間諜行依一步都係個部署之一
屌你老母,人地唔知以為你地選緊行政長官
咁撚少野都放出黎
咁我小學選唔到班長洗唔洗周圍講呀on9 仔
屌,見到呢d 真係好撚嬲,仲on9 過d 老野
成班中大既左膠入曬黎
佢地蠢到永遠都唔會知道
而其實目的只有一個

上年星火都冇諗住贏
成班中大既左膠入曬黎
佢地蠢到永遠都唔會知道
而其實目的只有一個

上年星火都冇諗住贏

我講緊學生報阿
FYR:
周豎峰2月27號響自己fb post交上中大代表會既證供合集:
https://drive.google.com/open?id=0B1Zq4_7WFFmzMzdmbkdtNjN2MGs

93mb
有冇人可以歸納下
成班中大既左膠入曬黎
佢地蠢到永遠都唔會知道
而其實目的只有一個

上年星火都冇諗住贏

我講緊學生報阿

資料提供姐
成班中大既左膠入曬黎
佢地蠢到永遠都唔會知道
而其實目的只有一個

上年星火都冇諗住贏

我講緊學生報阿

資料提供姐

咁依層我真係唔知 不過我都好佩服佢地
打破左咁多年左膠老鬼以傳承為名擾政為實既on9傳統

呢類人選立法會,出來咪一個匯點劉迺強二代,劉迺強都好識玩政治 
簡單問一句,若果你係間諜,有份出賣螢,我點解要相信你?畢竟你都出賣過螢,作為支持者一定好痛恨你。依家你因為個別原因或個人原因,倒戈相向,得罪埋另一邊既人。其實你肯定一個出賣兩次既人會有值得人相信既地方?

因為我發現原來螢根本唔係咩左膠莊,至少有三個本土派,就算我一開始話自己第係本土派佢都畀我join。此其一。

第二,破駢做過既陰質野實在超越我想像,當初佢叫我做鬼我應承係因為破駢d人話對面d人係左膠,好多陰招,我先覺得要以毒攻毒,最後發現螢既人係on9既,個腦無政治鬥爭意識,只係想寫文同做地區野,我覺得咁仲搞人太仆街。

第三,破駢總編一直當我安全套,用完即棄,叫我一晚打個一萬字錄音稿,又要我寫勁多野。但最後日日猜忌我,驚我過檔。

所以我先過檔

由你一開頭做二五仔起
你份人已經唔可信
一次不忠 百次不用
我夠可以話你收哂兩邊利益

收皮喇,二五仔,衝出黎柒
呢到無人信你呀

全部都係柒
中大豬應該繼續唔投票

流選
喺fb見到呢個懶人包
借一借post

中大學生報新莊選舉,本土莊派間諜去另一枝競選莊(後來當選)入面,然後供出超過幾百頁的「罪證」,最後中大學生會代表會僅以四票讚成票就可以DQ了那支當選莊,後來這個間諜良心發現,反過來踢爆番本土莊同埋上一屆學生會星火內閣陰謀
爆出黎有咩意義 跌低起身執返咋沙?
利申完全局外人 keep住食花生
但大家都應該睇得出張翼好識玩政治
嗱喳野當然唔會自己做
佢而家出post可以言之鑿鑿叫人cap圖challenge佢
日月可證佢無做過d陰質野
從好果方面諗就係佢就係好人
另一方面就係佢唔需要親自落手已經可以影響大局
你放任何野出黎都無可能入到佢
加上佢站係非嫡系+本土+擊殺左膠舞弊嘅不敗之地
你都係放棄把啦

更令我不解嘅係 作爲一個spy自爆究竟有乜意義
人地snowden就話用人地機密換取政治庇護
你呢?你都識講人地當你condom
仲要自爆做double spy 根本無人會再收留你
我係你就自己摺埋一二邊等見事過去算

結論係樓主以爲自己好威威有料爆
其實只係是但搵d野呻吟下 仲要痛失容身之所 悲矣

唔俾樓主良心發現啊?
潛水隱世好容易
樓主冒天下之大不韙都
自毁前途要屹出嚟講返件事嘅原本出嚟
咁叫好威威?
呢個年代嘅真相同悔改係咁廉價?
喺fb見到呢個懶人包
借一借post

中大學生報新莊選舉,本土莊派間諜去另一枝競選莊(後來當選)入面,然後供出超過幾百頁的「罪證」,最後中大學生會代表會僅以四票讚成票就可以DQ了那支當選莊,後來這個間諜良心發現,反過來踢爆番本土莊同埋上一屆學生會星火內閣陰謀

哇你依個懶人包都真係幾懶下喎
連最重要螢衰咩收皮都唔講
就咁睇真係以為螢係好無辜被逼害個個
其實而家咪幾好, 左膠柒丁上天花板, 而班本土撚又比人踢爆其身不正, 呢個moment先係組新莊既好時機

土共組新莊嘅好時機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞