[風水撚入] 香港風水邪局:孫中山紀念公園

966 回覆
2015 Like 63 Dislike
就咁睇相都覺得好撚陰森
神秘台
神秘野、風水、玄學、宗教、迷信、一向都無根無據。

不過我信外星人,宇宙有千億個太陽系,只要有一個星球人,對地球人有興趣,搵人做實驗,絕對可以創造大量神秘經驗、宗教經驗、令你信風水、玄學和宗教,且純粹為實驗緣故。
風水、宗教、玄學呢味野,無根無據,但點解咁多人仲信?本人懷疑有外星生物介入。

不過我信外星人,宇宙有千億個太陽系,只要有一個星球人,對地球人有興趣,搵人做實驗,絕對可以創造大量神秘經驗、宗教經驗、令你信風水、玄學和宗教,且純粹為實驗緣故。記住,衝唔出太陽系的人類,都發明到智能手機,無線遠程通訊。外星人有工具遙控你所見所聞,令你信玄學風水野,有咩咁奇?
終於有人講,哩個中山公園,交通極不方便,地鐵站行過去都一段時間,仲要臨近西隧出口,個公園對正西隧啲車,成個陣都係圍住晒中山公園,前無退路後又一片大海,走都走唔到,十足十困住孫公!
噉樣講一講
popo又要重兵駐守
到時佢地疑心生暗鬼
又黐多幾錢重
畫幾隻腳,蛇變龍,或者可以幫我地震住共產黨,即可亡國亡黨,香港重光
信風水,
你叫經過D師兄去影小弟都係新界牛
係呀 佢有時會飛去cwb 信和廣場 wework 果邊 成日見到佢
人流會唔會對呢個蛇頭有影響?
以前clockenflap同wine & dine一直係呢到搞
近呢幾年開始去左中環搞
所以我咪話
唔信既人係咪就係果啲勞碌打工仔 覺得"命運掌握係自己手"
先唔好講呢啲建築物堅定流
我亦都覺得好多市面自稱風水師都係呃人既
但呢樣野的確存在
只係比一部分人搞臭左個朵
年經
啲人話唔搞都算
佢一搞完香港衰多兩錢重
推到有園境師講解下
咁遲 想快啲郁手
呢兩日去感覺冇咁強烈 唔知係唔係擺完神功戲
定話係個魔法陣比雨水侵蝕左

大家未去過可能唔知 佢入面有個大圓圈由白色大理石砌成 上面好似個錶面咁 隔一兩舊石就刻住孫中山係幾年幾月幾日係邊到 話係紀念
但宏觀睇勁似魔法陣

大理石會放輻射 大家都知 我跑親果到 次次都唔舒服
但近年唔知係唔係雨水沖刷 啲石上面嘅字比雨水開始侵蝕

早兩日去唔舒服嘅感覺冇咁強烈
屌你老母 攞我地啲錢起埋哂呢啲閪嘢
講開養雀, 其實點解香港既花墟後面條雀仔街無撚左
以前好多人養雀架喎
咁又未必最少冇左 溫水煮蛙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞