[風水撚入] 香港風水邪局:孫中山紀念公園

966 回覆
2015 Like 63 Dislike
又係穿鑿附會
不過果個公園平時鬼影都無隻... 想有人捉到都幾難
以港產片嚟計應該係要搵一樣嘢Cum返住個陣,例如我套行運超人咁,起返個雀仔歌劇院朱雀靈龜相唱和,香港好到加零一咁!
但現況嚟講比較難實行,所以與其用死物硫磺我比較建議引返鳥類聚集,不論品種大少,一來有靈氣,二來剋蛇,三來就比佢地溫飽聚居都算積福

自膠
太子站一定唔會炒車
至少有五個情況嚴重 (HA話嘅)
所以警方一定有用致命武力

記者一定要問清楚
1. [HA]醫管局所指嘅「831公眾活動」包唔包太子月台黑警無差別襲擊
2. [HA]啲人點傷 有無骨折有無內出血有無腦部受傷有無癱
3. [Popo]送院無人死亡,但現場有無?
4. [Popo/MTR]邊個導致嗰五個情況嚴重 係popo定乘客 點解無即時送院 要送去荔枝角站先嘅
5. [MTR]有無嗰五個情況嚴重嘅CCTV 有無俾家屬睇
6. [MTR]五名乘客喺太子站警察執法後嚴重受傷 點保障乘客安全 有無考慮投訴監警會

另外唔好share圖
啲狗想用假消息狼來了掩飾真相
所以我哋一定要製造輿論到有CCTV為止
金油 黃金戰士
唔好話鬼影,我連係邊都唔知,亦都唔知有個咁嘅地方
我上網睇話貓頭鷹
我自己係南港島人都去過一次咁大把 重要夜晚去黑媽媽恐怖到癲
咁勇
咁我唔係自己一個既, 但佢個銅像係公園中間一個黑影咁,地方又大但又無乜燈。當行到最入擰番轉頭見到個銅像黑影一舊野咁都幾心寒
大家企係佢面前默哀
我地承繼唔到佢革命既心志
國師自己搞掂左?
咁睇黎個唔多掂
個足球場完全錯嘅長闊比有冇得解?
@郭嘉
中秋好多人去嗰到個大草地賞月㗎
平日夜晚都有跑步班同有大媽跳舞
隔離仲有個體育館同泳池 其實唔會少人
不過好難走佬就真嘅
條天橋一封就冇路走
仲要比2間狗屋夾住
支那整死香港對佢地根本冇著數
香港死資金進出有限制
冇左港元聯滙冥幣實跌到仆街
眼紅香港有錢都唔係咁玩呀
係d唔當眼位放返d鷹既像得唔得?
push
做乜撚野呢個post 夜晚好多人係個個位跑步 乜事都無
咪咁迷信啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞