[PC][Fifa Online 3][5] 貴到仆街嘅Loyal Player

992 回覆
1 Like 0 Dislike
ramos 10u最好?打CB
08E +6 or 10U+5

有無人用過EC,用落點
覺得14年之後既拉膠靚仔D

依家10w已經貴過10u

10w最好?

11+8
LP 賓周馬好唔好用?想買 個價仲有冇得跌

有無人用過EC,用落點

我覺得10u比ec好 感覺上10u跑得快d 追到下人咁

有無人用過EC,用落點

依家10w已經貴過10u

10w最好?

11+8

正呀11+8,不過冇貨
我覺得拉膠最好用係10u同11
長人crouch 06U +6 market 冇晒貨 個價應該會反升
唔好意思 想問下邊度有得買狀態
長人crouch 06U +6 market 冇晒貨 個價應該會反升

係咪真係咁好用

係咪真係咁好用

前幾個post講過
好撚好用
+6合+6加point係咪一定中?
唔好意思 想問下邊度有得買狀態

club facility>clinic(?)

唔係
除左0+X係100%,其餘既都有機會爆

唔係
除左0+X係100%,其餘既都有機會爆

應該係話 除非合個陣佢有SHOW到100% 如果唔係都有機會爆
隻cdm成日係到睇波,唔泊埋去,點搞

唔續佢約 等佢坐下板凳 就Ok

堅work

個個巴打都+7 +8
我成隊波都係 +2 +3 平均90 - 95
是咪收皮
個個巴打都+7 +8
是咪收皮

handicap
個個巴打都+7 +8
是咪收皮

handicap

點會收皮
升下lv 食下經好快過百啦
個個巴打都+7 +8
是咪收皮

handicap

handicap
新手想玩,係咪好似fm?
個個巴打都+7 +8
是咪收皮

handicap

handicap

Handicap la Diu
有無巴打用過LP C朗
用落點
諗緊LP 定14T 定EC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞