[PC][Fifa Online 3][5] 貴到仆街嘅Loyal Player

992 回覆
1 Like 0 Dislike
馬拉仔出返個綠箱比人玩off training 一定蝕到仆街

出返?
手機版唔見既
馬拉仔出返個綠箱比人玩off training 一定蝕到仆街

出返?
手機版唔見既

上電腦買
呢到有無人可以晒下WB Henry
打咗一年見WB H14嘅次數一隻手數得晒

之前玩手機先見到

之前玩手機先見到

之前玩手機先見到

本身玩手機個match我都掛係到做其他野
但踢踢下比我望到對面有亨利
之後睇返原來係wb黎 仲要加3 成100億一隻

係真愛呀
罕有之餘, 之前又未buff真係少上場機會 (雖然buff之後都係加少少 )

係真愛呀
罕有之餘, 之前又未buff真係少上場機會 (雖然buff之後都係加少少 )

FO3嘅超夢夢 好想捕捉他
90lv係咪有一次大獎勵?

Fifaaddict 有得check
有冇頭像包share?
百度dl唔到

https://mega.nz/#!9o9FQBYJ!gUXHcFjWXrbM5wXSQuv44CC-3YTGa-rM2txkbYc7gKQ

thanks so much

第一轉trade返黎
用唔用得過

第一轉trade返黎
用唔用得過

有得揀我唔會用佢

第一轉trade返黎
用唔用得過

太矮 用返其他主流cdm仲好 例如馬迪 普巴

第一轉trade返黎
用唔用得過

Kante雖然矮但都好正

第一轉trade返黎
用唔用得過

de rossi 勁到仆街wo
cdm要有既野都有齊
body都算係咁
遠射直情屈機

第一轉trade返黎
用唔用得過

cdm要有既野都有齊
body都算係咁
遠射直情屈機

不了 感覺雞肋 我又冇手感

第一轉trade返黎
用唔用得過

cdm要有既野都有齊
body都算係咁
遠射直情屈機

不了 感覺雞肋 我又冇手感

同意
中左3次都trade/sell
究竟好唔好賣左隻16蘇9加6換返14t加5

第一轉trade返黎
用唔用得過

契爺地面搶波迫人係勁 但對面龍門一開大腳搶唔到點

16好似正啲

16好似正啲

會改點數 唔穩定
我都知16打st 好正 接近120點走位 finishing

16好似正啲

會改點數 唔穩定
我都知16打st 好正 接近120點走位 finishing

傳控16
Qw 鳩斬14t

16好似正啲

會改點數 唔穩定

傳控16
Qw 鳩斬14t

當打又唔驚改數值,so9點睇都係buff啦

16好似正啲

會改點數 唔穩定

傳控16
Qw 鳩斬14t

當打又唔驚改數值,so9點睇都係buff啦

我都好驚買16球員
隻垃圾普巴蝕左我成億幾
馬拉仔仲要將車路士神將夏神同馬迪改到成隻弱智仔咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞