[PC][Fifa Online 3][5] 貴到仆街嘅Loyal Player

992 回覆
1 Like 0 Dislike
btw 終於feel到你地講高ping係咩一回事
之前都冇, 頭先諗住玩1場ranking, 點知無啦啦delay晒.... 第1次遇到咁既情況輸左3:0

好撚on9呀無啦啦+到我400幾ping ,對面就10ping金星輸比銅 a減左30分呀屌

出年都賣唔出

用嚟打cdm一流

油王

等待你合robben +5

用嚟打cdm一流

油王

4+3 要10m point on9
想問依家玩08e torres會唔會係傻仔 見到lp benzema仲平過torrres 有d唔知點算好 利申組皇

組皇咁關費托咩事?

因為想budget有限 想揀一隻買 對torres有愛 但係LP benzema又想買黎頂隻10u +3

咁你隊皇依加係咪已經齊十一個人?

係 一係咁問 LP Benz 同08e torres 邊隻好D

齊十一個人就梗係組皇優先
btw 我覺得兩隻嘢冇得比較,唔同用法

好啦唔該你 反而我隻右閘廢廢地 carvajai 16 +5 但又諗唔換咩

用住先都冇問題,皇冇乜選擇

10U khedira +7
ramos

06W cicinho +5以上都ok 極快 好氣
不過唔好同我爭LP juanfran

Juanfran好似好正 好貴啊khedira Ramos 10u 用左黎打CB

LP ramos
khedira勝在萬能插

用嚟打cdm一流

油王

估到你下隻合洛賓啦

不過爆炸

用嚟打cdm一流

油王

估到你下隻合洛賓啦

不過爆炸

物主瘋狂入點買錢?

用嚟打cdm一流

油王

估到你下隻合洛賓啦

不過爆炸

物主瘋狂入點買錢?

賣哂其他球員
維護完都係照樣delay冇變過

油王

估到你下隻合洛賓啦

不過爆炸

物主瘋狂入點買錢?

賣哂其他球員

我望到樓上有人話你全team xi+5

估到你下隻合洛賓啦

不過爆炸

物主瘋狂入點買錢?

賣哂其他球員

xi起碼保值先 唔會越出越廢 只會不斷更新

估到你下隻合洛賓啦

不過爆炸

物主瘋狂入點買錢?

賣哂其他球員

油王Del我好友

估到你下隻合洛賓啦

不過爆炸

物主瘋狂入點買錢?

賣哂其他球員

油王Del我好友

油王+我 Justinbabl
屌佢老味 維護完仲撚衰 poor connection判我輸5:0 明明贏緊4:1踢到補時

有冇師兄幫到手

我唔想成世d錢都收唔翻

啲+4+7衝鳩哂佢啦

有冇師兄幫到手

我唔想成世d錢都收唔翻

啲+4+7衝鳩哂佢啦

爆硬㗎喎

唔爆都係放到架啦
大家睇唔睇狀態用人
定係正選11個直岀唔轉下人就比賽
大家睇唔睇狀態用人

但更睇model, 某啲人會適合某啲陣式
大家睇唔睇狀態用人

龍門狀態向下既話一定要換
大家睇唔睇狀態用人

你當一格 = 3-4點
所以打rank最好係個club買個態先
大家睇唔睇狀態用人

你當一格 = 3-4點

我組WB 龍果到得保方同紐亞
( 聖卡斯就算吧啦 ) 得兩個 經常無態上陣
幾時先有多隻WB GK啊
大家睇唔睇狀態用人

你當一格 = 3-4點

我組WB 龍果到得保方同紐亞
( 聖卡斯就算吧啦 ) 得兩個 經常無態上陣
幾時先有多隻WB GK啊

紐亞掛靴咪有囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞