[PC][Fifa Online 3][5] 貴到仆街嘅Loyal Player

992 回覆
1 Like 0 Dislike

官方Trailer︰https://youtu.be/U2YX8Vv-SlE

官網 (新加坡服)︰http://fo3.garena.com/home

遊戲畫面,最爽係有得視窗 都好高質下 育成你的球員將他們升到滿等!遲玩既巴打亦唔怕追唔上,因為有上限!

聯賽模式–從你一開始創Manager時的球會所屬的聯賽進行遊戲有10個難度要慢慢開,同電腦踢,你係西甲隊就踢西甲,法甲隊就踢法甲,唔可以揀皇馬去踢法甲
亦都有盃賽mode,右下可以顯示你拎過既獎盃
(如果要換聯賽,必須靠team change卡,可以從MP shop取得)

戰術調整–為自己調整適合自己的戰術,最多可以整5個戰術,係比賽中可隨時轉換球員

Ranking系統–分有1vs1,2vs2,3vs3,MG
2vs2及3vs3 可以邀請朋友及使用隊友的隊伍作賽共同計分,完季時的ranking獎勵亦變得更豐富。

MG rank-即係FM足球經理人系列咁: https://youtu.be/IOCZgY2C5FI

市場交易–可於其他玩家身上買到所需要既球員,亦可把你不需要的球員出售賺取EP (遊戲金錢)
而交易是採取直接購買制,你係唔需要慢慢bid 個球員,所有從市場交易的球員都是用EP進行交易,交易不並涉及真錢成份。

合成系統–提升你卡既能力 [合卡 (如上圖),組隊顏色(組不同隊伍擁有不同加乘,職員系統(另一提升能力的途徑) ]
為你既卡進行強化,上限+10

http://fo3.garena.com/fo3m

帳號同步電腦版

新mode: Challenge Arena, 但d獎都幾垃圾, 多時間可以玩下

最正係有埋market

每4個鐘有free reward, 有經驗卡, 對新手好大幫助
手機版重有好多新奇有趣功能, 自己去發掘啦

**IOS︰要用新加坡itunes帳號上app store dl
係街,其他資料後補
小弟新玩fo3
主打4321

請問咁多位有咩需要注意
有冇d咩位係唔掂要執
求教
留名
小弟新玩fo3
主打4321

請問咁多位有咩需要注意
有冇d咩位係唔掂要執
求教

你會唔會課金
新post
小弟新玩fo3
主打4321

請問咁多位有咩需要注意
有冇d咩位係唔掂要執
求教

你會唔會課金

應該唔會課
課金窮三代阿

想放個韓服ac
有意tg: @lihna1307

LP Neuer +2

LP Ivanovic +2
LP Boateng +2
LP Terry +2
LP Marcelo +2

10W Busquets +3
LP Pique +2
LP Iniesta +2
LP Hamsik +2

XI Messi +0
LP Aguero +2

06U Carlos +1
06U Vieira +1
XI Sneijder +1
06U Inzaghi +1
06W Shevchenko +3
XI Falcao +1

XI Evra +0
XI Ramos +0
XI Lahm +0
XI T Silva +0
XI Lampard +0
XI Gerrard +0
XI Ibrahimovic +0

急放acc 屋企經濟出現問題 加上自己開始忙
前前後後課左好多 唔求回本 只求有心人接手
有意留ggc id
車仔隻Alonso +8都係蟹貨
啱啱trade左出尼
出咗LP之後,有咩左右閘抵買?
而家買EC會唔會好蝕底?
08E Bosingwa 10W Maicon EC Alaba
對比依家LP會唔會差幾皮?

有意留ggc id

Push

有意留ggc id

Push

你留ggc id啦
出咗LP之後,有咩左右閘抵買?
而家買EC會唔會好蝕底?
08E Bosingwa 10W Maicon EC Alaba
對比依家LP會唔會差幾皮?

等lp多番啲卡, ec就會降
我都等梗ec alabe跌

咁lp一定好啲,睇錢做人啦
小弟新玩fo3
主打4321

請問咁多位有咩需要注意
有冇d咩位係唔掂要執
求教

你會唔會課金

應該唔會課
課金窮三代阿

儲下錢先,而家啲人好貴
玩雜隊明星黎黎去去都係個啲人
變番+1先,再慢慢換人
哇 咁快又新POST

有意留ggc id

Push

你留ggc id啦

我隊波嘅價應該夠人自組另外一隊
Push

有意留ggc id

Push

你留ggc id啦

Push

巴打都挺緊急喎

有意留ggc id

Push

你留ggc id啦

Push

巴打都挺緊急喎

Yes

有意留ggc id

Push

你留ggc id啦

Push

巴打都挺緊急喎

Yes

Acc仲有大量經 9e7現金 如果各位巴打個價岩可以直接拎走

想放個韓服ac
有意tg: @lihna1307

LP Neuer +2

LP Ivanovic +2
LP Boateng +2
LP Terry +2
LP Marcelo +2

10W Busquets +3
LP Pique +2
LP Iniesta +2
LP Hamsik +2

XI Messi +0
LP Aguero +2

06U Carlos +1
06U Vieira +1
XI Sneijder +1
06U Inzaghi +1
06W Shevchenko +3
XI Falcao +1

XI Evra +0
XI Ramos +0
XI Lahm +0
XI T Silva +0
XI Lampard +0
XI Gerrard +0
XI Ibrahimovic +0

認真咁既Ac會唔會有人收

有意留ggc id

幫推
巴打你個team好勁
新post留名
新post留名
其實有無人更新完有岀現delay情況
定係得我係咁 買咗人玩唔到好撚嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞