[PC][Fifa Online 3][5] 貴到仆街嘅Loyal Player

992 回覆
1 Like 0 Dislike
06w +6 totti or 06u+5

用落差唔多

06u 勁好多
我係你買06u +6
7e 幾抵

06u
合+8
有咩技巧?
爆到仆街
平均投資4-5次7+4先有一次+8

呢排上左幾隻+8 +9
Update完合人淨係爆左2次
但係值40e
合+8
有咩技巧?
爆到仆街

呢排上左幾隻+8 +9
但係值40e

你直接上?
合+8
有咩技巧?
爆到仆街

呢排上左幾隻+8 +9
但係值40e

你直接上?

成功率非常高
合+8
有咩技巧?
爆到仆街

呢排上左幾隻+8 +9
但係值40e

你直接上?

成功率非常高

.....
XI Buffon 係咪都用唔到手傳波?
同埋佢好唔好用
合+8
有咩技巧?
爆到仆街

唔好係連爆個陣合
淨低既就交比個天
4-5次合到+8已經好好

新手求指教 有咩位可以改下 打到Manager Professional C就打唔贏

技術問題
正常執隊垃圾都會贏

原來係manager 自

Manager 就勿認真啦 當刷場算
等緊06U crouch +6 跌價 之後買
點解201m 仲可以咁高jump
咁咪屈撚死高波
同埋佢好唔好用

用到
不過冇紐亞同卡斯咁大力
佢當然好用

但係冇左招long throw 其實好大影響
合+8
有咩技巧?
爆到仆街

唔好係連爆個陣合
淨低既就交比個天
4-5次合到+8已經好好

可以人手整個連爆出黎
過左連爆會有連成
同埋佢好唔好用

用到
不過冇紐亞同卡斯咁大力
佢當然好用

之前諗住唔理照大扔 結果一野扔左出界
咁咪屈撚死高波

201m

trade 中xi villa +3
咁咪屈撚死高波

201m

仲長過連登仔
咁咪屈撚死高波

201m

進擊巨人50m
crouch 201m

06u 勁好多
我係你買06u +6
7e 幾抵

睇數據06w+6完爆06u+5
點解06u勁好多?
點解201cm 仲可以咁高jump
咁咪屈撚死高波

屌 自

06u 勁好多
我係你買06u +6
7e 幾抵

睇數據06w+6完爆06u+5
點解06u勁好多?

手感掛

trade 中xi villa +3

上+5
同埋佢好唔好用

用到
不過冇紐亞同卡斯咁大力
佢當然好用

之前諗住唔理照大扔 結果一野扔左出界

dum去禁區邊附近都ok 過咗就會dum出界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞