[PC][Fifa Online 3][5] 貴到仆街嘅Loyal Player

992 回覆
1 Like 0 Dislike
有無kante用家
我想入隻但打身型online黎講好似短左D
手感點樣

VIP果時試過用過一兩場, 感覺上好似用緊lahm咁 搶波好強又快
而且比lahm更加好撞 衝埋去搶波好撞得咁 但係一樣都係頂唔贏

布斯基斯EC定10w好?

10w +6
前幾日3e左右入左

好貴

3e都貴?

冇課金
trade 成日中progba
之前16已經轉左14w
依加又中14t +5
仲轉唔轉好 蝕曬d經
一日VIP打ranking 抽中用EC美斯+10
勁到一個玩晒 激到對面走場
之前16已經轉左14w
依加又中14t +5
仲轉唔轉好 蝕曬d經

究竟係pogba 定drogba...我望唔透
之前16已經轉左14w
依加又中14t +5
仲轉唔轉好 蝕曬d經

14t最好
之前16已經轉左14w
依加又中14t +5
仲轉唔轉好 蝕曬d經

14t最好

抽綠box攞match boost換經卷囉
lp benzma有無巴打用過?好無用?
之前16已經轉左14w
依加又中14t +5
仲轉唔轉好 蝕曬d經

究竟係pogba 定drogba...我望唔透

pogba 上緊堂比d英文擾亂左
之前16已經轉左14w
依加又中14t +5
仲轉唔轉好 蝕曬d經

14t最好

係咪打cm最好
之前16已經轉左14w
依加又中14t +5
仲轉唔轉好 蝕曬d經

14t最好

係咪打cm最好

Cam都可以
之前16已經轉左14w
依加又中14t +5
仲轉唔轉好 蝕曬d經

14t最好

係咪打cm最好

Cam都可以

打cdm得唔得 打開2 cdm
今日睇market啲價個個都升好多
有時又會跌低於市價 其實個規律係點
有無人捉到路幾時買係最平

要+1 trade啊嘛

自從冇左red box ,c朗16平均8000幾萬變1億2

記得上年80m買到+2 even +3

1年前 xi沙維1億內有

物價差勁多
個陣500萬一隻艾沙雲都已經覺得貴

物價差勁多
個陣500萬一隻艾沙雲都已經覺得貴

初玩半年果陣覺得有1隻xi 已經好難得

啲低價+3先得人驚,係咁俾人掃嚟做trade
有無kante用家
手感點樣

VIP果時試過用過一兩場, 感覺上好似用緊lahm咁 搶波好強又快
而且比lahm更加好撞 衝埋去搶波好撞得咁 但係一樣都係頂唔贏

之前有EC +2 Kante, 唔夠頂, 唔夠搶
之後賣左, 換06 De Rossi好好多
有無kante用家
手感點樣

之前有EC +2 Kante, 唔夠頂, 唔夠搶
之後賣左, 換06 De Rossi好好多

16 Kante !

屌你老母, 後防BBC原來唔計LP
我想問問, 而加我係Professional B, 但係開始後防線係咁比人屈身型(人地隊野平均10x), 成日靠打反擊贏, 我想強化隊野應該點做?
我想賣左隻16 Pogba因為唔啱我用, 換06 Pirlo點睇?
右邊入LP Fritz好唔好?
同埋點樣合野先少d機會出事?
+2 16紐亞 夠唔夠做?

我想問問, 而加我係Professional B, 但係開始後防線係咁比人屈身型(人地隊野平均10x), 成日靠打反擊贏, 我想強化隊野應該點做?
我想賣左隻16 Pogba因為唔啱我用, 換06 Pirlo點睇?

1.球員爆LV好重要
2.16普巴唔勁,但係06U派路都係唔勁
3.右閘推薦用拿姆,除非你好有錢,唔係唔推薦買LP
4.隊波KEEPER最後先執都OK
5.有冇戰術板睇下?

1.球員爆LV好重要
2.16普巴唔勁,但係06U派路都係唔勁
3.右閘推薦用拿姆,除非你好有錢,唔係唔推薦買LP
4.隊波KEEPER最後先執都OK
5.有冇戰術板睇下?

同埋你左右翼係順腳,正路玩出波先會咁,但係你中間用隻完全頂唔到波嘅華DEE,咁樣進攻會好差,因為你2翼冇得CUT入中路射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞