[PC][Fifa Online 3][5] 貴到仆街嘅Loyal Player

992 回覆
1 Like 0 Dislike
想問依家玩08e torres會唔會係傻仔 見到lp benzema仲平過torrres 有d唔知點算好 利申組皇

組皇咁關費托咩事?

因為想budget有限 想揀一隻買 對torres有愛 但係LP benzema又想買黎頂隻10u +3

咁你隊皇依加係咪已經齊十一個人?

係 一係咁問 LP Benz 同08e torres 邊隻好D

齊十一個人就梗係組皇優先
btw 我覺得兩隻嘢冇得比較,唔同用法

好啦唔該你 反而我隻右閘廢廢地 carvajai 16 +5 但又諗唔換咩

用住先都冇問題,皇冇乜選擇

10U khedira +7
ramos

06W cicinho +5以上都ok 極快 好氣
不過唔好同我爭LP juanfran

Juanfran好似好正 好貴啊khedira Ramos 10u 用左黎打CB

唔講都唔記得桑法蘭踢過皇馬

唔怪我馬體成日冇貨
想問依家玩08e torres會唔會係傻仔 見到lp benzema仲平過torrres 有d唔知點算好 利申組皇

組皇咁關費托咩事?

因為想budget有限 想揀一隻買 對torres有愛 但係LP benzema又想買黎頂隻10u +3

咁你隊皇依加係咪已經齊十一個人?

係 一係咁問 LP Benz 同08e torres 邊隻好D

齊十一個人就梗係組皇優先
btw 我覺得兩隻嘢冇得比較,唔同用法

好啦唔該你 反而我隻右閘廢廢地 carvajai 16 +5 但又諗唔換咩

用住先都冇問題,皇冇乜選擇

10U khedira +7
ramos

06W cicinho +5以上都ok 極快 好氣
不過唔好同我爭LP juanfran

Juanfran好似好正 好貴啊khedira Ramos 10u 用左黎打CB

唔講都唔記得桑法蘭踢過皇馬

唔怪得我馬體成日冇貨
想要隻CDM同我隻EC vidal +3 打雙防中 +多隻後備
06U de rossi +5 / LP de rossi +3 / 14T matic +5 / 10WC khedira +6 / 10U khedira +7

Matic最好

Thanks
成個post呢幾頁都散發著錢味
有UPDATE
唔知會唔會改GAMEPLAY
btw 終於feel到你地講高ping係咩一回事
之前都冇, 頭先諗住玩1場ranking, 點知無啦啦delay晒.... 第1次遇到咁既情況輸左3:0
handicap 嘅定義喺咩?

+0定低Lv ?

+0定低Lv ?

輸波咪叫handicap

+0定低Lv ?

+0定低Lv ?

用嚟打cdm一流

又一個痴線佬

全wb+5
想知佢課左幾多

可能過萬
之前都冇, 頭先諗住玩1場ranking, 點知無啦啦delay晒.... 第1次遇到咁既情況輸左3:0

我第一日更新完即玩 delay
之後幾日再玩 一樣delay 火都嚟
到今日 一樣delay 已經睇化咗
只要玩第一場係delay 我就唔會再玩
因為之後係唔會有好轉 只會愈玩愈躁

點入到你波

點入到你波

Handicap

土豪

有冇巴打幫幫手,可平

求下大家幫手

+0定低Lv ?

想要隻CDM同我隻EC vidal +3 打雙防中 +多隻後備
06U de rossi +5 / LP de rossi +3 / 14T matic +6 / 10WC khedira +6 / 10U khedira +7

16 Kante +7

有冇巴打幫幫手,可平

求下大家幫手

放ll啦

有冇巴打幫幫手,可平

求下大家幫手

放ll啦

ll 你係咪要,係嘅我放

有冇巴打幫幫手,可平

求下大家幫手

放ll啦

買唔起
ll 應該先有人出手

有冇巴打幫幫手,可平

求下大家幫手

放ll啦

買唔起
ll 應該先有人出手

上面d痴線佬合左未?
luiz 其實好正, 打cdm又得, 手感又好

有冇巴打幫幫手,可平

求下大家幫手

放ll啦

買唔起
ll 應該先有人出手

上面d痴線佬合左未?
luiz 其實好正, 打cdm又得, 手感又好

不了,我有kante, 又砌緊西班牙隊
btw 原來維護到十點半

好撚on9呀無啦啦+到我400幾ping ,對面就10ping金星輸比銅 a減左30分呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞