[PC][Fifa Online 3][5] 貴到仆街嘅Loyal Player

992 回覆
1 Like 0 Dislike
有無人用過WB法卡奧 好唔好用?

9億一隻加5好平姐

好用呀trade左隻+3返黎快手接走佢

Xavi 傳波勁準
Xavi 傳波勁準

so flexible

10wc卡斯拿斯加5 86隻真係陰公豬

10wc robben 都67隻啦

10wc robben 都67隻啦

超級貴 個價整極都唔跌
好多其他球員一掛lower個價跌到仆街
D定價都唔知用咩標準
EA屈你連敗既手法真係陳出不窮
until we score,12碼,handicap乜都出齊
大家用開咩人做隊長
大家用開咩人做隊長

其實有分別咩
Btw 10w/lp robben
大家用開咩人做隊長

其實有分別咩
Btw 10w/lp robben

我睇個圖示好住隊長帶住個波d人會跟上
利伸鳩up

搞掂

一個球員等於我半隊波
EA屈你連敗既手法真係陳出不窮
until we score,12碼,handicap乜都出齊

until we score最ON9
有次90分鐘無加時
唔記得邊個拎張牌
然後下面會寫 XXXX yellow card 94:XX

無加時原來偷偷加時4分鍾
之後左邊跟手再彈個+1分鍾出黎

你地下次可以留意下加時犯規 顯示個分鍾
離哂譜

搞掂

一個球員等於我半隊波

土豪

搞掂

一個球員等於我半隊波

土豪

隊波一定過千億
收16sane+8
16 neymar +5 掛左成日都冇人收
你地啲卡icon都好靚 我嘅都好柒

很想要吧

電腦改完點解手機版都睇到

手機再改咪得囉
Wb robben+2留定放好?
Wb robben+2留定放好?

我自用緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞