[PC][Fifa Online 3][5] 貴到仆街嘅Loyal Player

992 回覆
1 Like 0 Dislike
究竟好唔好賣左隻16蘇9加6換返14t加5

16好似正啲

會改點數 唔穩定
我都知16打st 好正 接近120點走位 finishing

屌 下年改得數值嚟都唔知執笠未啦

16好似正啲

會改點數 唔穩定
我都知16打st 好正 接近120點走位 finishing

傳控16
Qw 鳩斬14t

當打又唔驚改數值,so9點睇都係buff啦

我都好驚買16球員
隻垃圾普巴蝕左我成億幾

更新第一日接近七億放咗+5
馬拉仔仲要將車路士神將夏神同馬迪改到成隻弱智仔咁

關馬拉乜事

16好似正啲

會改點數 唔穩定

我由上年講到依家都未執 呢隻game好多油水 遲d又唔知出d咩野 season 球員1lv 95能力個d
馬拉佬仲有個秘密武器未出 就係出wl el
有傑斯 史高斯 利華度 個d如果出左一定勁多人回流玩
馬拉仔仲要將車路士神將夏神同馬迪改到成隻弱智仔咁

關馬拉乜事

係韓國佬

16好似正啲

會改點數 唔穩定

傳控16
Qw 鳩斬14t

我都好驚買16球員
隻垃圾普巴蝕左我成億幾

依家個價慘不忍睹
下季如果仲有減到75都有可能
打左成半季 現實一d成續都冇 冇一場carry到
10 xavi好唔好用
10 xavi好唔好用

推介08e

16好似正啲

會改點數 唔穩定

我由上年講到依家都未執 呢隻game好多油水 遲d又唔知出d咩野 season 球員1lv 95能力個d
馬拉佬仲有個秘密武器未出 就係出wl el
有傑斯 史高斯 利華度 個d如果出左一定勁多人回流玩

wl應該冇我地份
10 xavi好唔好用

集郵就ok
我呢兩日見到有人放加5
我想問limt左既球員係咪trade唔到?
我想問limited 左既球員係咪trade唔到?
我想問limt左既球員係咪trade唔到?

可以
10 xavi好唔好用

集郵就ok
我呢兩日見到有人放加5

得3星skill move 不了

16好似正啲

會改點數 唔穩定

傳控16
Qw 鳩斬14t

我都好驚買16球員
隻垃圾普巴蝕左我成億幾

依家個價慘不忍睹

韓仔GM係獌

會改點數 唔穩定

傳控16
Qw 鳩斬14t

我都好驚買16球員
隻垃圾普巴蝕左我成億幾

依家個價慘不忍睹

韓仔GM係獌

呢樣真
Pogba出年應該會buff
減到75

會改點數 唔穩定

傳控16
Qw 鳩斬14t

我都好驚買16球員
隻垃圾普巴蝕左我成億幾

依家個價慘不忍睹

韓仔GM係獌

韓仔gm反巴添 睇下蘇狗同尼馬個值同d技就知
點解落底傳中 成日飛出界/唔知飛咗邊 落點同自己想要個位置唔同

傳控16
Qw 鳩斬14t

我都好驚買16球員
隻垃圾普巴蝕左我成億幾

依家個價慘不忍睹

韓仔GM係獌

韓仔gm反巴添 睇下蘇狗同尼馬個值同d技就知

Buff到咁都反巴
點解落底傳中 成日飛出界/唔知飛咗邊 落點同自己想要個位置唔同

去setting較cross做med
No Rooney no party 原來係真
乜都撞得開咁滯

No Rooney no party 原來係真
乜都撞得開咁滯

朗隊好勁
10u +5 雙速又快又有身位撞開人

會改點數 唔穩定

傳控16
Qw 鳩斬14t

我都好驚買16球員
隻垃圾普巴蝕左我成億幾

依家個價慘不忍睹

韓仔GM係獌

呢樣真
Pogba出年應該會buff
減到75

柒下柒下都叫贏左個聯賽盃
點會減能力

如果-6 贏埋霸氣盃分分鐘仲有得buff tim
Wb pique大家覺得點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞