[Jump少有的邪道漫] 約定的夢幻島

1001 回覆
161 Like 9 Dislike
DM5出左第69集
不過真係換左翻譯組
呢篇好睇好多

大家都係鐘意捉迷藏多過求生
新一話
原來大叔係卡關

痴撚線漫畫...
琴晚由第一集追到最新
好好睇
卡關小朋友出場!!!!
日翻英再翻中 不了
肯定同原文差好遠 寧願睇生肉
睇生肉咪又係唔知佢講乜 你識睇日文就當我無講過
原來佢兩個係hehe
咩叫卡關?
想問下邊度有生肉
拎住本小說當係攻略,
去玩逃出咪好似打機過關咁
個大叔留左係避難所行唔到落去咪卡關
啱啱追到最新69
諾曼肯定冇死,一去到狩獵場就覺得佢實岀返黎,一次又一次俾作者呃,
我以為violet講嘅隊長又唔係,隱藏人物心諗係啦掛,點知又唔係。但我冇印象嘅對個 lucus?我知大叔以前d人但之前提過?當初大叔精神分裂時提過?

其實作者真係作得唔錯的了,以仲係農場裡面嘅內容為例,基本上冇漏過d伏然而又唔解。

不過感覺變咗質,由當初鬥智,變咗求生冒險,可能見唔對路就加個大叔玩返以前果種'各有陰謀'劇情,但大叔明顯好人所以冇乜緊張感。

可能見主角佢地唔夠勁就加人物加武器,但我覺得要整死哂班新角先得,唔可以俾佢地生存太耐,咁先夠黑暗,要emma忍痛作岀捨棄決擇之類。

鬥智+解謎+黑暗係佢重點,唔係要熱血打交&嘴炮任性主角

作者其實開波俾咗金手指emma,話佢體能同學習能力屈機
lucas好似係大叔回憶度出現過
同埋個名好似寫左係基地牆身到度
好多helphelphelp嗰集

lucas
屌你邊撚個講炎拳?漫畫人睇到64(最新?定冇update)已經唔知講緊乜春
炎拳好睇嘅地方就係哩種唔知up乜春
屌你邊撚個講炎拳?漫畫人睇到64(最新?定冇update)已經唔知講緊乜春
炎拳好睇嘅地方就係哩種唔知up乜春

話你聽,用漫畫人睇更加唔知佢做乜春。突然一兩頁黑咗,64話仲要亂序
炎拳令我揾返當年睇魔法戰爭嘅感覺,成日以為自己skip咗集咁
而家冇更新到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞