[Jump少有的邪道漫] 約定的夢幻島

1001 回覆
161 Like 9 Dislike
畀支筆水
真係走地雞
畀支筆水

到底密涅瓦想點
百度有66既英文版
你地睇左66英文版未?
btw鳩估下先,我覺得諾曼應該係比人賣左去果度,考慮返30話果個驚訝嘅表情

依家仲唔係比條女帶去見諾曼
已經叫做易估過炎拳
講劇作有病真係炎拳最高

炎拳個d 叫暴走啦

有無類似炎拳哪漫畫介紹
剛剛見到依個post
一口氣睇曬 正到

你究竟係睇哂炎拳定夢幻島
逃出遊戲 round2
得閒睇埋炎拳先
65 好睇到
大叔入過去又逃走到 點解佢咁熟
得閒睇埋炎拳先

聽你地咁講一口氣追晒64話,套野真係痴撚線
雖然唔少情節/對白幾有意思,但我覺得套野賣點真係果啲瘋狂超展開嘅劇情,主角會做乜鳩完全估唔到,郁啲盲全部人死晒換過另一批新角色
就算同我講下一話突然大結局我都唔會驚訝,但如果作者想畫我相信癲多幾十話都無問題,屌痴撚線
得閒睇埋炎拳先

聽你地咁講一口氣追晒64話,套野真係痴撚線
雖然唔少情節/對白幾有意思,但我覺得套野賣點真係果啲瘋狂超展開嘅劇情,主角會做乜鳩完全估唔到,郁啲全部人死晒換過另一批新角色
就算同我講下一話突然大結局我都唔會驚訝,但如果作者想畫落去我相信癲多幾十話都無問題,屌痴撚線
唔知繆西卡個護身符幾時用得著,同究竟七面牆又係咩呢
呢兩集幾好睇
主角變左做野味
本身覺得出左去之後嘅情節悶悶地
點知到左65集又有新發展
屌你呢套野真係打不死
本身覺得出左去之後嘅情節悶悶地
點知到左65集又有新發展
屌你呢套野真係打不死

我覺得出左去最初都ok, 但撞到兩隻鬼之後即刻悶晒
世界觀直接靠佢地把口解釋,路又係佢地帶,敵人又係佢地斬,主角突然變左做旅行團咁款

入到避難所之後其實已經唔同晒,之前果堆明顯係為左開哩一個新章嘅鋪墊
呢2集係咪已經鋪好路比諾曼

搵唔到66漢化

搵唔到66漢化

漫畫人有!
諾曼應該唔喺果到
如果喺到嘅話佢應該會係反抗果批?
諾曼應該唔喺果到

同EMMA交流得最多果個細路話有個人要帶佢去見
果個應該係諾曼喇掛
如果唔係.....真係可以等睇諾曼黑化出返嚟
諾曼應該唔喺果到

果個應該係諾曼喇掛

但諾曼冇反抗過
照D鬼講應該D細路係任人殺
諾曼應該唔喺果到

果個應該係諾曼喇掛

但諾曼冇反抗過

會唔會係大叔以前啲同伴?
諾曼應該唔喺果到

果個應該係諾曼喇掛

但諾曼冇反抗過

會唔會係大叔以前啲同伴?

希望係諾曼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞