[Jump少有的邪道漫] 約定的夢幻島

1001 回覆
161 Like 9 Dislike
唔明點解今集會咁樣一下子解哂成個世界觀出黎,由主角佢地慢慢發掘個真相再由絕望去返有希望唔係會更好咩?

咁應該要個孫燒大結局
唔明點解今集會咁樣一下子解哂成個世界觀出黎,由主角佢地慢慢發掘個真相再由絕望去返有希望唔係會更好咩?

咁應該要個孫燒大結局

套野節奏不嬲算快

咁應該要個孫燒大結局

套野節奏不嬲算快

呢個堅難得
如果其他作者現在應該仲訓練梗未走到出黎
留名

咁應該要個孫燒大結局

套野節奏不嬲算快

呢個堅難得
如果其他作者現在應該仲訓練梗未走到出黎

喺jump連載唔敢拖

直接由"逃出農場"接落"逃出鬼世界",我覺得咁樣好過慢慢探索,同埋睇最新嗰集我諗仲有好多嘢未揭

直接由"逃出農場"接落"逃出鬼世界",我覺得咁樣好過慢慢探索,同埋睇最新嗰集我諗仲有好多嘢未揭

而且果2隻鬼係人定係鬼都未知
呢套個頭真係開得好好
後面大把野可以講又唔會亂
如果保持到水準應該上到神枱
一晚睇哂

而且果2隻鬼係人定係鬼都未知
呢套個頭真係開得好好
後面大把野可以講又唔會亂
如果保持到水準應該上到神枱

個兩隻講到咁應該係好人啦
反而係書留暗號個條友就真係鬼鬼地
主角成日話搵到佢就好有希望咁
通常呢d都係反高潮
今集真係好講友情呢樣野
我估去到人類世界都唔歡迎班細路,因會毀約
但好似上一話講以前的人類可以打贏鬼,唔知點解要停火割地,一定有啲野
今集真係好講友情呢樣野
我估去到人類世界都唔歡迎班細路,因會毀約
但好似上一話講以前的人類可以打贏鬼,唔知點解要停火割地,一定有啲野

可能只係唔想咁多戰爭咁多犧牲姐
希望可以保持水準
48回已經出左, 到底兩隻鬼所講既人(?)係邊個呢

鬼王?
Btw 鬼王會唔會係人類

鬼王?

密涅瓦?

鬼王?

密涅瓦?

那怕係講緊全人類世界
雷都鬼鬼地
點解佢要留個msg比鬼睇?
鳩估

其實人類一直都係想佔據返鬼既世界, 但約定呢樣野要打破

可能就係兩邊世界同一時間發動某d野先可以打破打通返, 密涅瓦就係人類世界個面做手腳, 令到鬼世界班細佬唔知情既情況下, 打破約定, 再沖過黎佔據鬼既世界
我有時諗佢所謂兩個世界
係用牆間開有條路過去果種

定係異世界果種
雷都鬼鬼地
點解佢要留個msg比鬼睇?

唔係留比鬼架,係留比你睇
係幾好睇 但係唔特別囉 反烏托邦題材電影小說漫畫都出左唔少啦
岩先重睇諗諗下發現左一樣野
支筆響GF開出黎睇係00-00
出到黎跑到好遠就變左06-32
先假設GF冇任何野會干擾支筆既座標功能
佢支筆既座標會因目標距離加減
冇理由愈行得近支筆既座標就愈大,因為咁樣支筆就唔會話到比你知邊到先係正確方向
所以行得愈近支筆既座標就會減少
最後一直減減到去00-00...就會去番 ...

你知唔知咩叫座標
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞