[Jump少有的邪道漫] 約定的夢幻島

1001 回覆
161 Like 9 Dislike
講到尾幫佢地都預左有陰謀架啦
頌斯講其實無錯 人獵鬼 鬼獵人 好正常既事黎
講就講話想食人 係真係想食 一早食左班細路
佢目的根本係想進行 獵殺或者互獵 呢個行為 而唔係為左想食人食飽

佢個宗教應該係狩獵返黎先可以食
唔認同養殖呢個違反自然既行為
所以先要幫主角破壞呢個約定

定係食有機食品

唔食落左味精

走地雞同農場雞既分別

係野雞,走地雞同籠養雞嘅分別
主角佢哋已經係走地雞
不過頌斯淨係食野雞

係鄰家少女,妓女同mk 夜場妹既分別
主角佢地已經係mk 夜場妹
不過頌斯淨係食鄰家處女
約定的夢幻島 52 情報

頌施將追來的鬼接二連三的斬殺
來到B06-32地點的艾瑪一行
用望遠鏡偵察周圍但一無所獲
當大家感到走投無路時,雷勸說不要留下任何印記,
否則會把行蹤暴露給鬼

他告訴大家筆的訊息還有後續解讀
吉爾達問是什麽訊息
雷說即便輸入正確答案也無法獲得訊息
他相信其中定有原因,推測把B06-32地點的暗號解開後
是不是就能看到後續的訊息了
立即試著將這裡的暗號解開後,果然出現了一張標有地下入口的地圖
並且通往地下的暗門也出現了

孩子們立馬打開門,通過梯子來到地下
發現下面有人工修築的通道,通道壁上是一扇扇按照102・103・104…號碼排序的門
其中的一扇門裡面有動靜
艾瑪敲了敲門後戰戰兢兢的推開門
發現裡面堆放著無數的顯示器
在房間中央有一個黑髮落腮鬍的中年男子在喝著紅茶
男子"哎喲,長期旅途辛苦你們了,歡迎來到B06-32避難所"
艾瑪“是人類。這個人就是威廉・密涅瓦嗎?”
約定的夢幻島 52 情報

頌施將追來的鬼接二連三的斬殺
來到B06-32地點的艾瑪一行
用望遠鏡偵察周圍但一無所獲
當大家感到走投無路時,雷勸說不要留下任何印記,
否則會把行蹤暴露給鬼

他告訴大家筆的訊息還有後續解讀
吉爾達問是什麽訊息
雷說即便輸入正確答案也無法獲得訊息
他相信其中定有原因,推測把B06-32地點的暗號解開後
是不是就能看到後續的訊息了
立即試著將這裡的暗號解開後,果然出現了一張標有地下入口的地圖
並且通往地下的暗門也出現了

孩子們立馬打開門,通過梯子來到地下
發現下面有人工修築的通道,通道壁上是一扇扇按照102・103・104…號碼排序的門
其中的一扇門裡面有動靜
艾瑪敲了敲門後戰戰兢兢的推開門
發現裡面堆放著無數的顯示器
在房間中央有一個黑髮落腮鬍的中年男子在喝著紅茶
男子"哎喲,長期旅途辛苦你們了,歡迎來到B06-32避難所"
艾瑪“是人類。這個人就是威廉・密涅瓦嗎?”

直覺話我知呢位william都相當有陰謀
呢兩日追晒,好好睇

有套同越獄篇類似既漫畫「在地獄邊緣吶喊」我又係好鐘意,不過就黎完
隻鬼係咪想幫佢地收拾埋d追兵?
如果係,佢係鬼世界都算打得,遲d可能仲會出場

我覺得佢會比人分屍
新一話又出咗喇
隻右手會唔會有啲野
直覺話我知呢位william都相當有陰謀[/quote]
個樣同我想像完全唔一樣
落到地下室有機會要進行第二次逃獄
落到地下室有機會要進行第二次逃獄

咁就正 係咁玩逃離密室
真係每集都好緊張
直覺話我知呢位william都相當有陰謀

個樣同我想像完全唔一樣

但通常呢類頹廢大叔都係好人[/quote]
通常會自我犧牲 天元突破.......
估唔到真係有人
以為有伏
又要等
又要等

有鑑於已經去到另一個階段,
我決定儲肥少少先追番

留明鳩估個william係跣鳩佢哋,一切只是假希望
頌施話自己鍾意食野味,即刻將佢作為鬼但幫佢地既行為合理化左好多。
估唔到真係有人
以為有伏

如果冇人 好難作落去
套野其實有d似never let me go
只不過將人變成鬼咁解
套野其實有d似never let me go
只不過將人變成鬼咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞