[Jump少有的邪道漫] 約定的夢幻島

1001 回覆
161 Like 9 Dislike
媽媽精神分裂嘅問題好嚴重
老母
雷係真係佢個仔定係無意中聽到

亦有可能媽媽鍾意條仔都未死

唔係話雷有喺阿媽個肚入面嘅記憶咩

我覺得胎教之類
媽媽大肚個陣成日唱 跟住雷生左出黎就識唱
不過佢咁樣大洗白真係
雷係真係佢個仔定係無意中聽到

亦有可能媽媽鍾意條仔都未死

唔係話雷有喺阿媽個肚入面嘅記憶咩

我覺得胎教之類
媽媽大肚個陣成日唱 跟住雷生左出黎就識唱
不過佢咁樣大洗白真係

雷個特性係由出世到e+既野全部記得
所以佢聽過唔出奇
洗白係為左下次營救?
洗白係為左下次營救?

我覺得佢會死lo
洗白係為左下次營救?

我覺得佢會死lo

作者: 洗左先,之後可能有用
唔明……
有洗白過?
唔明……
有洗白過?

呢下好正常啫,媽媽對於怪物根本無可奈何,要生存只可以服從,放走主角證明佢喺有限嘅日子入面真係有對班細路投入真感情
呢種劇情咪已經算大路
咁sister送枝筆 究竟有咩用
呢下好正常啫,媽媽對於怪物根本無可奈何,要生存只可以服從,放走主角證明佢喺有限嘅日子入面真係有對班細路投入真感情
呢種劇情咪已經算大路

呢種劇情咪已經算大路

雷斯理唔死可能性都極大啦
D鬼可能睇中佢音樂材能留佢命幫鬼做野
可能d書就係佢寫比d小朋友 啓發佢地反抗

出左單行本…佢下邊既介紹……

出左單行本…佢下邊既介紹……

呢本值得入
我覺得唔係好算洗白
算係良心發現
我覺得唔係好算洗白
算係良心發現

同洗白有咩分別
我覺得唔係好算洗白
算係良心發現

同洗白有咩分別

洗白都可以分2種
一係佢以前做既野其實唔係壞事, 係主角誤會
一係佢以前做既野其實係壞事, 但後來改邪歸正
我覺得而家係後者
如果係前者, 我會屌佢老母+棄
我覺得唔係好算洗白
算係良心發現

同洗白有咩分別

洗白都可以分2種
我覺得而家係後者

睇你點睇啦
媽媽追蹤器果個
你可以當佢有自信又可以當佢明放水
我覺得唔係好算洗白
算係良心發現

同洗白有咩分別

洗白都可以分2種
我覺得而家係後者

睇你點睇啦
媽媽追蹤器果個

我覺得係媽媽為左佢地已超越左佢而感欣慰
我覺得唔係好算洗白
算係良心發現

同洗白有咩分別

洗白都可以分2種
我覺得而家係後者

睇你點睇啦
媽媽追蹤器果個

媽媽係真心愛佢地
我覺得唔係好算洗白
算係良心發現

同洗白有咩分別

洗白都可以分2種
我覺得而家係後者

睇你點睇啦
媽媽追蹤器果個

媽媽係真心愛佢地

我覺得係佢覺得今次佢地贏左自己
同自己一樣都係為求生
所以橫掂都死 臨死幫埋佢地最後一次
我覺得唔係好算洗白
算係良心發現

同洗白有咩分別

洗白都可以分2種
我覺得而家係後者

睇你點睇啦
媽媽追蹤器果個

媽媽係真心愛佢地

同自己一樣都係為求生

一晚到live岩岩好完一章
媽媽曾經都想過反抗先上牆
之後發現點都無辦法唯有令小朋友活多一日得一日
佢其實都唔算壞
係能力範圍下盡量比自由佢地
一直都唔黑喎
btw又證明左朋友既重要性
呢本野邪道得黎好王道
完全係爆漫入面亞城木嗰隻
我覺得唔係好算洗白
算係良心發現

同洗白有咩分別

洗白都可以分2種
我覺得而家係後者

睇你點睇啦
媽媽追蹤器果個

媽媽係真心愛佢地

同自己一樣都係為求生

一晚到live岩岩好完一章
媽媽曾經都想過反抗先上牆
之後發現點都無辦法唯有令小朋友活多一日得一日
佢其實都唔算壞
係能力範圍下盡量比自由佢地
一直都唔黑喎
btw又證明左朋友既重要性
呢本野邪道得黎好王道
完全係爆漫入面亞城木嗰隻

媽媽仲將大量已出貨小朋友嘅遺物(公仔)安放係地下室,可能都係出於對佢地既愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞