[Jump少有的邪道漫] 約定的夢幻島

1001 回覆
161 Like 9 Dislike

有冇人重睇左 第一話

諾曼當鬼很強
最後艾瑪諾曼一對一

唔撚係怪

唔通真係伏線

越講越似,係佢喇

係伏線就真係幾勁 但唔好咁啦

咁最後其他人咪死撚晒

我見成個故事以捉迷藏貫穿 作者又中意用首尾伏筆
我估作者想用以捉迷藏開始 捉迷藏結束
最開始亦係最後既捉迷藏 既感覺
睇番第一話第一個捉迷藏 就見到呢句

btw 但係以年齡計 好難寫到佢係final boss
琴日見到 琴晚睇完

有冇人重睇左 第一話

諾曼當鬼很強
最後艾瑪諾曼一對一

唔撚係怪

唔通真係伏線

越講越似,係佢喇

咁最後其他人咪死撚晒

但之後講過左好多年,個個大個哂都唔奇
極速睇晒
有無人覺得鬼係機械人既物體
一定係女既就做媽媽
男既就做鬼

冇理由得女既有最終目的
生要甩心死要見屍
諾曼都無比人插花一定未死
我估佢再出場之後應該會關貓頭鷹果邊事
5歲以下個班細路好得意
當鬼很強
仆街好似會中

如果係福本畫 諾曼同雷唔知出左場未呢

唔好提
個one poker睇到燥

呢個game講左幾多年了?
頂佢儲埋一次過睇係幾好睇
但每一謝啲水份多到

唔知佢係點生存到咁耐 係咪出左名之後點畫編輯都唔會理你?

日本仔都屌one poker屌到反艇 AMAZON已經連續幾集單行本比1~2星

OP節奏都爽快過佢好多

漢化216
見人講生肉出到24x仲玩緊
屌佢老母

咁撚癲
相比之下富奸諗唔到係寧願唔畫

真係癡能線
見最新講到睇穿左出千仲以為入直路

有冇人重睇左 第一話

諾曼當鬼很強
最後艾瑪諾曼一對一

唔撚係怪

唔通真係伏線

越講越似,係佢喇

咁最後其他人咪死撚晒

jump本刊連載主角一定要係17,8歲樓下

有冇人重睇左 第一話

諾曼當鬼很強
最後艾瑪諾曼一對一

唔撚係怪

唔通真係伏線

越講越似,係佢喇

咁最後其他人咪死撚晒

你當啊銀死架
話曬都係madao 喎

越講越似,係佢喇

咁最後其他人咪死撚晒

你當啊銀死架
話曬都係madao 喎

兩津:屌你老母
逃出孤兒園應該都只係第一部, 套野咁多伏線, 咁多謎未解有排寫
但希望係智力解決同唔好太誇張, 而家都叫okay

連個5歲細路聽完都即刻理解發生咩事 我已經覺得佢地智力高得幾誇張

個sister都話3號場d細路特別高汁
睇左最新生肉
全員逃脫成功(除左留係果度D5歲以下
睇左最新生肉

熟肉都出埋
睇左最新生肉

坐左幾多碌?
睇左最新生肉

ON9仔
有冇37話
睇左最新生肉

熟肉都出埋

慘豬
淨係睇左頭3話
prison break
好好睇
劇情快得好古怪 唔自然
似係冇人氣想快手飛去下一章

快先好呀,唔通好似福本咁咩

如果逃唔到又會俾人話拖 呃稿費

如果係福本畫 諾曼同雷唔知出左場未呢

唔好提
個one poker睇到燥

呢個game講左幾多年了?
頂佢儲埋一次過睇係幾好睇
但每一謝啲水份多到

唔知佢係點生存到咁耐 係咪出左名之後點畫編輯都唔會理你?

日本仔都屌one poker屌到反艇 AMAZON已經連續幾集單行本比1~2星

OP節奏都爽快過佢好多

到底點解可以拉布拉到咁 福本買起左間出版社?

咪又係講談社
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞